Ti törtetek már össze mérgetekben elektronikus eszközt (számítógépet, mobiltelefont)?
Legutóbb a centifugát zúztam szét a betonhoz cágva többször, jo ez levezeti a freskót.
Anno meg számítógépet, csak rúgtam rajta egy kicsit, ha nem indult el.
A centofuga előtt a dugi tv beltéri egységét mindig tenyérrel rá kellett verni, az a kártya benne volt és mindig "helyezze be a kártyát" bedugtam kihúztam, ütögettem tenyérrel, ha az enyém puszta kézzel darabokra töröm. Nem vagyok dili, de másfél év alatt meguntam és persze hogy elfogy a türelem.
Negy eve korulbelul az akkori elettarsam annyira felidegesitett a feltekenysegi rohamaival, hogy a vele folytatott telefonalas kozben mergemben beharaptam az akkori LG telefonom kepernyojenek a felso reszet.
Ez volt az egyetlen ilyen "szandekos" eset :D
A laptop billenzyüzetének takatithatatlansagan akadta ki es neki estem porszivoval.es felszivott jo par billentyüt.
Ki gondolta volna hogy a laptop billentyü ennyit sem bir es csereltetni sem lehet csa ugy de amugy is helotom volt töle mert a töltöje sem erintkezett, csak ugy zöltött ha nyomtam fogtam kb felnoraig es igy vertizzadva vegre betöltött.
Azt sem tudom hogy szedjem le rola amik kellenek. Igy a kövi laptopon nem is mentek semmit. Telon vannak a kepek. Gözöm sincs hogy taroljam. Egyszer szerencsetlenkedtem felhövel ami hirtelen mindent felszippantott a gepröl. Szoval helotom van hogy mindenhez mar szakember szinten kell erteni
A billentyühöz, a töltöhöz, a mentéshez felhöre
Es most az uj laptop leesett veletlen de csak max kb 40 centi magasrol. Erre aram alà sem teszi magàt.
Nalam mindig az ertekekkel törtenik csak baj. De pl a 3 ezer forintos mikro 10 éve mintha uj lenne most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!