Miért van az, hogy valaki nem veszi fel sose a mobiltelefont?
Edesapamrol lenne szó. Olyan idegesítő szokást vett fel mostanaban, hogy csörög a mobiltelefonja es egyszeruen megnézi hogy ki az, aztán nem veszi fel, csak hagyja hogy csorogjon. Csak a munkahelyéről érkező hívásokat veszi fel, ha hívják a kollegai sírni ríni hogy mit hogy csináljanak, ha nem jo valami...
Aztán van egy két ismerősünk aki nekem is ismerősöm... Aztán már engem kezdene hivosgatni, hogy miert nem veszi fel apám... Én meg nem akarok a szintjére lesüllyedni hogy ne vegyem fel a telefont, es nem is fogok ide süllyedni... Csak nekem olyan égő hogy most mit mondjak nekik, miert nem veszi fel!?!? Mar mondtam apámnak százszor hogy miert nem veszi fel, de semmitmondó választ ad rá...
A multkor jott az ismerősünk, aztán én meg a telefonba azt mondtam hogy apu beteg most (mert azt mondta apu hogy azt mondjam, meg hogy fekszik)... Aztán mikor Megérkezett ismerősünk akkor meg elkezdtek itt beszélgetni megba műhelybe is ki akrtak menni mar akkor... Olyan kellemetlen volt az egesz, mintha én lettem volna meghazuttolva...
Az igaz hkx rengeteg minden munkát bevallal, de akkor miert vállal Ennyit, ha nem birja!?!? Utana meg csak a kellemetlenség van belőle 😒
Szerintetek miert van ez? Hogyan hassak rá?
Én nem hatnék rá, mert az ő baja, minek adja meg a számát olyannak, akinek utána nem veszi fel a telefont?
Annyit mondanék neki, hogy nem falazok többet, intézze a dolgait nélkülem. És aztán tartanám is magam ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!