Tolakodó pasi, aki nem veszi a nemleges jeleket, és konkrét szavakat. Mit tegyek vele?
A munkahelyemre kisebb megszakítással egy éve rendszeresen bejár egy pasi, aki inkább kivárja az én soromat, csak hogy én szolgáljam ki. Közben zaklatási szinten mereven néz, ha bármit mondok, analizál(ni akar), be akarja mesélni, hogy valami lelki gondom van, el vagyok hanyagolva, elemezgetni próbál, amit én hárítok, addig a szintig megy, hogy láthatóan paprikás leszek (értsd, a kedvesség eltűnik, és csak a kötelező tevékenységre koncentrálok) ekkor az indulatomat elemzi-nem veszi észre hogy ő okozta; mindig ajándékot hoz, és a visszautasításaimat nem fogja fel, vagy nem akarja felfogni.
Januártól keddig el volt tűnve, azt hittem megszabadultam tőle, erre most újra felbukkant...
Eleinte kedves voltam vele, gondoltam, kibírom, de most hogy újra feltűnt...már nem megy a kedvesség. Rájöttem, hogy egy pszichopatával van dolgom, 180 fokos fordulat, de semmi hatás. Mit tegyek, hogy eltűnjön az életemből örökre? A konkrét nem és ilyenek már megvoltak.
ha csak egy vásárló, akkor flegmázz vele és csapkodd az áruját, hidd el le fog kopni. (bár ez elég aljas dolog, de a bunkóknál így kell)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!