Hány éves kortól kap/kapott a gyereked mobiltelefont?
Figyelt kérdés
2016. márc. 13. 19:09
1/14 anonim válasza:
9. De akkor is játékokra. Nem facebook. :D
2/14 anonim válasza:
Még nincs gyerekem. Ha lesz, akkor kap, amikor már elengedem őt egyedül. Remélem, hogy sikerül talpraesett, életrevaló teremtéssé formálni őt... de bárhogy is, ha elmegy otthonról, telefon az legyen nála.
3/14 anonim válasza:
@19:12
Mert a telefon arra való hogy játszunk, nem arra hogy telefonáljunk vele...
4/14 anonim válasza:
Most egy 9 éves gyerek hova telefonáljon? Amikor otthon vagyunk este mind ketten iskolába meg nem viheti?
5/14 anonim válasza:
3.-oson kaptam. Tehát 9 év körül. 2 játék volt rajta, és azon játszodtam. Snake és Sudoku. Nem volt mobilnetem, se wifim. A telefon értéke nem haladta meg a 10.000 forintot. A későbbiekbe saját spórolt pénzből kellett telefont vennem.
6/14 anonim válasza:
1.osztály után kaptam meg anyukám régi telefonját, mivel vitorlázni jártam és szükség volt rá. Ez 8 éve volt :)
7/14 anonim válasza:
@ 19:19
Úgy mondtad ezt hogy 9 évesen kaptál telefont játszani, nem facebookra, mintha egy 9 évesnek telefont venni azért hogy facebookozzon, bármennyivel is kisebb baromság lenne mint hogy játékra...
8/14 anonim válasza:
15 évesen okos telefont.
Gombost telefont pedig 12-13.
9/14 gnoomage válasza:
4-5 évesen kaptam meg anyu régi telefonját, de nem játszani vagy ilyesmi csak a ház egyik feléből felhívtam és beszélgettünk, egyszerű játékként...
10/14 anonim válasza:
Én negyedikes koromban kaptam, azaz 10 évesen. Tanyán lakunk, és busszal jártam haza az iskolából, a telefon azért kellett, hogyha véletlen lekésem a buszt, tudjak haza telefonálni, és anya ne idegeskedjen. Nem is volt rajta semmi játék, még snake sem, csak telefonálni és SMS-t írni lehetett rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!