Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan kell kinéznem, hogy az...

Hogyan kell kinéznem, hogy az összes férfi szépnek lásson?

Figyelt kérdés

Elég egy részletes leírás / kép hírességről vagy valami. Nem kell a "légy önmagad" duma, mert amiatt bántanak állandóan, hogy a saját igényeim szerint nézek ki.

Olyan külsőt szeretnék, amit mindenki szépnek talál, vagy legalább semlegesnek, de semmiképp sem csúnyának, kövérnek, ízléstelennek stb.

2019. jún. 24. 00:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

olyan nincs, hogy mind, de ha a füled mellé rakod a lábad, akkor elég soknak befogsz jönni azonnal! :D

az a gond nálad a vonzerő a külsőn alapszik, pedig megfelelő kisugárzással sokkal több pasit megfoghatsz, de az belülről jön

2019. jún. 24. 09:38
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

#11 A kisugárzás semmit nem ér. Életunt - világfájdalmas tekintetű csajok nagyon kelendőek, ha úgy néznek ki, mint amit a #9 leírt. Senkit nem érdekel, ha én mosolygok + örülök az életnek, attól még ugyanúgy ronda vagyok. Ezzel a kisugárzás témával azok vígasztalják magukat, akik nem hiszik el, hogy a külső jobban számít, mint a belső.

Én már csak tudom, mindenki elfordul tőlem, mielőtt megismerne (még nők is). Nem vagyok elég divatos, elég sovány, elég MŰ.

2019. jún. 24. 11:18
 13/17 anonim ***** válasza:
88%

#12:

az utolsó mondatodat azok szokták mondani akik baromira önbizalomhiányosak és senkinek nem kellenek, ezzel nyugtatod magadat és keresed magadban a hibát, ez egyszerre jó és rossz is

a kisugárzásodból érezhető ez is, hogy nagyon nem vagy megelégedve magaddal, a világ fájdalmas csajok között is többen jobban szeretik magukat, mint te magad!

de sosem késő változtatni, persze hihetsz amiben szeretnél, idővel meglátod mi válik be nálad

2019. jún. 24. 12:08
 14/17 anonim ***** válasza:
Talán az online társkereső lehet a megoldás, csak ott is az a bibi, hogy elküldöd a fotód és soha többé nem ír a pasi.
2019. jún. 24. 13:49
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát figyelj. Átérzem a problémádat. Én is ronda vagyok, dagadt és alacsony önértékelésű. Én nem akarok minden férfinak megfelelni de néha azért elkap az önsajnálat, aztán megint nem teszek semmit azért hogy másképp nézzek ki, max megint levágom a hajam, hátha rendbejön az életem.

De ha azt akarod hogy az emberek ne nézzenek kövérnek és rondának akkor elsősorban fogyj le és tanulj meg sminkelni. Sok férfivel ha szembejön két darab szép mell nem is néz a nő arcára tehát az alakod megformálásával már elég haladást érsz el.

S tudom én hogy nehéz belekezdeni, én kisgyerek korom óta dagadt vagyok és változtatni ezen annyira ijesztő mert sosem voltam vékony. Félek a változástól és nincs elég motivációm rá. De nálad is el fog jönni egyszer az a pont, hogy belenézel a tükörbe és azt kérdezed magadtól "mi a f*asz?". Nem akarod majd úgy leélni a fiatalkorod hogy nem kellettél senkinek mert ronda voltál és nem tudtál változtatni rajta. És ha mégis kellettél te meg voltál győződve, hogy az azért van mert te voltál kéznél. Aztán a kapcsolatod konstans féltékenységben éled mert azt hiszed el fognak hagyni az első " jónőért". Belenézel majd a tükörbe, rájössz erre és lesz motiváció ami belülről jön majd. Mert nem a férfiaknak fogsz akarni megfelelni hanem be akarod bizonyítani magadnak hogy nem az vagy amit konstans állítasz magadról

2019. jún. 24. 14:30
 16/17 anonim ***** válasza:
A k*rvák szokták ezt mondani, hogy minél több kuncsaftjuk legyen. És igaz is, mert aki szép volt, sorban álltunk az ajtaja előtt.
2019. jún. 26. 09:40
 17/17 anonim válasza:
Helló!Én azt tanácsolom neked, hogy kicsit nyálas duma, de ha igazán szép szeretnél lenni, akkor takarítsd el az életedből a rossz dolgokat, és mosolyogj mindig!Mert ha mosolyogsz akkor a kinézeted sugározni fog!És először te hidd el, hogy szép vagy!!Utána jöhet a férfi!Sok sikert
2019. júl. 29. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!