Hogyan kell kinéznem, hogy az összes férfi szépnek lásson?
Elég egy részletes leírás / kép hírességről vagy valami. Nem kell a "légy önmagad" duma, mert amiatt bántanak állandóan, hogy a saját igényeim szerint nézek ki.
Olyan külsőt szeretnék, amit mindenki szépnek talál, vagy legalább semlegesnek, de semmiképp sem csúnyának, kövérnek, ízléstelennek stb.
"összes"
Biztos? Gondban lennél, mert nekem pl. anyám ázsiai, szóval erősen másféle szépségideálon szocializálódtam...
Akkor kezdjük a könnyen változtatható részekkel.
Vékony, feszes, formás.
Tehát ahol formának kell lennie, pl popsi, oda lehet gyúrni izomokat. Normál-alacsony testzsírszázalékkal. Meg kell találni a jó arányt. Ez mindenkinél más.
Sokat számít azért a személyiség, és az abból fakadó stílus is. Mindenképp önmagad legyél, amiben jól érzed magad! Viszont ezen belül van mozgástér még rendesen, ebben biztos vagyok.
Önbizalom nagyon fontos ebben a témában még.
Szemed legyen nagy, orrod vékony, ajkaid teltek, hajad dús. Legyenek feszes, kerek melleid, és feneked. Ne legyél hájas. Ne legyél szőrös, ne sminkelj úgy, hogy észrevehető legyen férfiaknak. Legyen lapos a hasas de ne kockás mert az már megosztó. Van egy vékony vonal az edzett vékony és a vékony között ami a legtöbb embernek tetszik. Azon a vonalon kell maradni. Magasságod nem számít, kivéve ha túl magas vagy. Az baj.
Kb ennyit tudtam összeszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!