Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti hogy birjatok ezt a sok...

Ti hogy birjatok ezt a sok szunyogot? Ki se lehet menni?

Figyelt kérdés
Udvarra konkretan nem lehet kimenni. Kivittem a szemetet, megetettem a macskat annyi ido alatt szetmartak. Mikor lesz ennek vege?? Ismeros mondta nemetbe pl alig van szunyog. De erdekes. Itteni embereket meg megeszik nem baj jo van ez igy.

2019. jún. 20. 18:37
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Most mar minden egyes alkalommal ha kimegyek fujjam magam szet vegyszerekkel??
2019. jún. 20. 18:37
 2/12 anonim ***** válasza:
Én is unom, de nem tudom mikor lesz vége, mert sokszor kibírhatatlan. Befújtam magam, de kb. 10 szúnyogcsípés büszke tulajdonosa vagyok.
2019. jún. 20. 18:38
 3/12 anonim ***** válasza:

Elvileg a kánikula miatt nem lehetett irtani a hónap elején, de azért mostmár tényleg ideje lenne.

Ha ki akarsz mozdulni akkor tényleg olyan, mintha a pokolba mennél, de bentre legalább van szúnyogháló....

2019. jún. 20. 18:39
 4/12 anonim ***** válasza:
Tényleg nem egyszerű. Nem is értem mások hogy ülnek kint órákig a házunk előtt, mikor nekem 5 perc alatt lett 10 csípés a lábamon.
2019. jún. 20. 18:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én már beletörődtem. Ha fújom magam ha nem csak csípnek, harapnak, szúrnak.

Leszarom már ha össze csípnek gyújtóval néha idegből megpörkölöm őket 😂

2019. jún. 20. 19:12
 6/12 anonim ***** válasza:
Utolsó, hogyan? Olyan fürgék erre felénk, mint a franc! Lecsapni is alig lehet amíg rám nem telepedik a dög...
2019. jún. 20. 19:33
 7/12 anonim ***** válasza:

Igen? Itt úgy be vannak lassulva mifelénk, hogy két ujjal el lehet kapni.

Lehet már be vannak kicsit kábulva a vegyszerektől.

2019. jún. 20. 20:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Kénytelen vagyok elviselni. Most egy ásatáson melózok nyár végéig egy olyan helyen ahol hemzsegnek a szúnyogok. Munkáltató odahozott nekünk egy jó nagy doboz szúnyogriasztót de semmit nem ér. Úgyhogy mi most választhatunk, hogy hosszúnadrágban és pulcsiban melózunk vagy elviseljük a csípéseket. Nincs kedvünk elájulni 5 percenként úgyhogy maradt az utóbbi.

Remélem most már lassan irtani fogják őket mert ez szörnyű.

2019. jún. 20. 20:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Nyáron nem csinálok kinti programot ha már lement a nap. Ha mégis akkor hosszúnadrág pulóver. A kézfejemet is szét szokták csipkedni.
2019. jún. 20. 21:44
 10/12 anonim ***** válasza:

Engem is meglepett. 13 óra tájban az időt igen barátságosnak ítélve, Marci nevezetű macskámmal úgy döntöttem hagymát gazolunk. Egy szúró viszkető hullám futott át az agyam vezérlő egységébe, aminek hatására jobb felkaromon egy szúnyogot értem tetten. Kettőt a levegőben végeztem ki, Marci is besegített.

Nézz körül hol van víz lefedetlenül. Hordó, kanna. Mibe eshetett eső. Ezek ideális hely a nőstény szúnyoknak a petézésre.

2019. jún. 20. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!