Ti hogy birjatok ezt a sok szunyogot? Ki se lehet menni?
Elvileg a kánikula miatt nem lehetett irtani a hónap elején, de azért mostmár tényleg ideje lenne.
Ha ki akarsz mozdulni akkor tényleg olyan, mintha a pokolba mennél, de bentre legalább van szúnyogháló....
Én már beletörődtem. Ha fújom magam ha nem csak csípnek, harapnak, szúrnak.
Leszarom már ha össze csípnek gyújtóval néha idegből megpörkölöm őket 😂
Igen? Itt úgy be vannak lassulva mifelénk, hogy két ujjal el lehet kapni.
Lehet már be vannak kicsit kábulva a vegyszerektől.
Kénytelen vagyok elviselni. Most egy ásatáson melózok nyár végéig egy olyan helyen ahol hemzsegnek a szúnyogok. Munkáltató odahozott nekünk egy jó nagy doboz szúnyogriasztót de semmit nem ér. Úgyhogy mi most választhatunk, hogy hosszúnadrágban és pulcsiban melózunk vagy elviseljük a csípéseket. Nincs kedvünk elájulni 5 percenként úgyhogy maradt az utóbbi.
Remélem most már lassan irtani fogják őket mert ez szörnyű.
Engem is meglepett. 13 óra tájban az időt igen barátságosnak ítélve, Marci nevezetű macskámmal úgy döntöttem hagymát gazolunk. Egy szúró viszkető hullám futott át az agyam vezérlő egységébe, aminek hatására jobb felkaromon egy szúnyogot értem tetten. Kettőt a levegőben végeztem ki, Marci is besegített.
Nézz körül hol van víz lefedetlenül. Hordó, kanna. Mibe eshetett eső. Ezek ideális hely a nőstény szúnyoknak a petézésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!