Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy bírjátok a mindennapi...

Hogy bírjátok a mindennapi mókuskereket?

Figyelt kérdés
Főleg hogy tudjátok, hogy általában nincs kiszállás belőle.
2018. nov. 26. 23:24
 1/8 anonim ***** válasza:
49%

jól, én élvezem a munkámat meg ahogy élek

építem a jövőmet :)

2018. nov. 26. 23:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én elvagyok benne. Szerencsére jó változatos, így nem olyan unalmas az élet.

Eddigi elmúlt pár évembe nagyon monoton volt ez a bizonyos mókuskerék, de munkahelyet váltottam, ráadásul költöztem is, egy nyugodtabb élettel teli helyre.

2018. nov. 26. 23:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Bár a munkám tényleg egy mókuskerék, de munka után zajlik az életem így elvagyok. Kitörni sokszor hétvégi wellneszekkel, kirándulásokkal, nyaralásokkal oldom meg.
2018. nov. 27. 00:34
 4/8 anonim ***** válasza:
56%

Barátok és partner nélkül nagyon nehezen, még ha ez nem is látszik rajtam! Mert nem panaszkodom vagy nem mutatom ki, bánt valami.

Sok mindent elrontottam az életben. De bármit megadnék egy két igaz barátért és egy nyugodtabb, kiszámíthatóbb életért.

Minden héten ugyanaz... Hétfőn és Szerdán délutántól estig suli (bár bevallom a tegnapit kihagytam). Kedden, Csütörtökön, Pénteken és Vasárnap munka. És ez így megy február óta, amikor is elhelyezkedtem a vendéglátásban. Ha a szüleimet nem érdeklem, legalább barátokat adhatott volna nekem a sors. De sajnos még nincsenek.

18/f

2018. nov. 27. 01:05
 5/8 anonim ***** válasza:
54%
Ahogy az ejtőernyőzést. Lehet tőle félni is és élvezni is. ;)
2018. nov. 27. 04:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyre nehezebben.

A kialvatlanságot is.

Nem szeretem a "rendszerességet", (egyetem alatt is az tetszett pl, hogy hol ekkorra kellett menni, hol akkorra, hol eddig voltunk, hol addig), tehát maga a hétfő-péntek munka, 2 nap hétvége túl monoton nekem.

A munkám pedig borzalmasan unalmas, adatrögzítés jellegű. Az összes negatív gondolat jön és persze, hogy a jövőn agyalok, mert a jelen az sz.r, itt ülök és vagy adatokat másolok, vagy adatokat hasonlítok össze, de a jövőtől viszont rettegek.

Szóval egyre nehezebben bírom.

Ráadásul én márc eleje óta nem voltam szabin legalább 1 hétig, akkor is betegszabin.

Nyáron hétvégével együtt 5 nap pihenés volt a max.

Tehát a szabi hiányát is érzem.

2018. nov. 27. 05:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy belefáradtam már és gondolkodás nélkül csinálom a dolgaimat. Néha "kikötőként" eszembe jut, hogy pl.: szombaton ezt-azt-, hétközben amazt a jó dolgot fogm csinálni, de ez is csak egy röpke fellángolás, mert tudom, hogy attól még semmi sem fog változni, minden ugyanolyan lesz/marad. Gondolkoztam már más megoldásokon is (mert, hogy "nincs kiszállás"), de a soron következő feladat ezt mindig elhessegeti...
2018. nov. 27. 07:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Szeretem a munkám, a házimunkához lazábban állok - sosincs kosz, de egy bizonyos fokú rendetlenség belefér nálam, ha túl fáradt vagyok aznap, akkor nem állok neki semminek és kaját is inkább rendelek, minden más megvár. Ezen kívül minden hétvégén igyekszem kirándulni egyet valahol és minőségi programokat szervezni estére, havonta-kéthavonta pedig elutazom valahová pár napra, annál jobban nem tölt fel semmi. Egyébként lesz kiszállás, kb. még 6-8 év tapasztalat és két képzés kell hozzá.
2018. nov. 27. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!