Hogy bírod a mindennapi mókuskereket?
Én évről évre egyre rosszabbul és rosszabbul. Minden nap ugyanúgy telik, semmi újdonság, semmi izgalom. Sokszor már magam sem tudom miért kelek fel reggel, valószínűleg csak azért, hogy ne okozzak csalódást és felesleges aggodalmat a családomnak.
Mi értelme az életnek? Te hogy bírod elviselni a mókuskereket?
"Day by day".
"Te hogy bírod elviselni a mókuskereket?": Kikapcsoltam az érzelmi oldalamat, így élek már évek óta.
"Az élet értelme?": Várni a halált, addig is valami tartalmas dolgot cselekedni (bár ez relatív, mert ami nekem jó, az másnak nem biztos, hogy jó).
Nagyon nehezen. Pedig vannak barátaim, hétvégente csinálunk programokat és van amikor hétköznap is, de valahogy ez sem boldogít már igazán. Annyira egyhangú az egész. Hogy minden reggel felkelni, ugyanazzal a busszal/metróval bemenni, ugyanakkor haza, kivéve ha túlórázni kell. uhh.. :(
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!