Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mesélik be maguknak a...

Miért mesélik be maguknak a kövér emberek, hogy ők így tökéletesek?

Figyelt kérdés

Nagyon fel tud húzni, ez a "fogadd el magad" téma. Szerintem aki jól érzi magát kövéren, az szimplán hazudik magának. Vagy világ életében túlsúlyos volt és nem tudja milyen jó normál testalkatúnak lenni. Szinte mindegyik akaratgyenge és "hormonbeteg".

A fizika törvényeit nem lehet becsapni. Ha többet égetsz el, mint amennyit beviszel akkor fogyni fogsz. Csak elhatározás kérdése.

És most elsősorban azokra értem, akiken rengeteg felesleg van. Ezek az emberek sose voltak sportos testalkatúak, ezért állítják azt, hogy jobb kövérnek lenni.

Igazuk van, borzasztó lehet úgy megmászni 2 emeletet, hogy nem köpi ki az ember a tüdejét.

Nincs is rosszabb az egészséges ízületeknél, a térdfájdalmak nélküli életnél.

Olyan jó a cukorbetegség és a magas vérnyomás.

Nyáron meg a legjobb amikor a zsírredők beizzadnak, valamint már 15 fokban verejtékezni mint a disznók.

Nem kell drága és csinos ruhákra költeni, mert nem megy bele az amorf testünk...sorolhatnám.

2019. jún. 20. 03:09
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
90%
Kövér vagyok. Soha nem tudtam elfogadni a testemet, évek óta küzdök az önutálattal. Gyerekkoromban soha nem volt normális kaja otthon, csak olcsó hízlaló vackok. Mit sem sejtettem, amíg nem gyötörtek meg az iskolai tesiórák. Mikor 13 éves tinilány lettem, divatot követve sokat fogytam - mivel nem ettem. Ám kis időre rá depressziós lettem, bezárkóztam a négy fal közé (0 mozgás) és unalmamban faltam. Ennek eredménye a másodfokú elhízás, amiben most vagyok. Jelenleg diétázom, várva és remélve, hogy csökken a súlyom, erőt kapok az edzéshez és végre lefogyok, hogy megbecsüljön a társadalom és ne kelljen úton-útfélen értéktelennek éreznem magamat, amiért nem vagyok 21. századi szépségideál.
2019. jún. 22. 00:11
 22/27 anonim ***** válasza:
91%

Foglalkozz a saját testeddel, ne a másikéval. Ne te akarj másokat megváltoztatni. Ha nem érzik jól magukat túlsúllyal, akkor vagy lefogynak, vagy nem, az ő dolgok.

Ha meg jól érzik magukat kövéren, az is csak az ő dolguk. Vannak akiknek a kövérek tetszenek.

Attól még, hogy neked nem tetszik valami, másnak tetszhet. A te nézőpontod, az még mindig csak a te nézőpontod, fogadd el hogy másként látjuk a világot.

Egy csomó csont sovány lány van, nekem meg az nem tetszik. Most akkor nekem is győzködni kéne őket arról, hogy csak hazudnak maguknak, mert nem is szépek a nagyon sovány nők? Csak azért mert nekem nem tetszik?

Vagy a melegeket is meg kéne győzni róla, hogy az nem helyénvaló, amit az ágyban csinálnak, csupán azért mert én nem tudok vele azonosulni? Ha nekik az a jó, akkor csinálják.

Fogadd el, hogy mindenkinek meg van a joga az élethez, amit úgy élhet, ahogy kedve tartja. Vagy ha nem vagy képes elfogadni másokat, akkor törődj bele, hogy te csak gyűlölködni tudsz, másokban keresni a hibát, miközben vannak kövérek, akik meg boldogan élnek. :)

2019. jún. 23. 01:19
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

14-es vagyok.

Na most érdemes végigolvasni a válaszokat, és mérleget vonni: gyakrolatilag a válaszolók nagy része mentegeti a kövéreket, amivel nekik is ártanak, mert egy kövér hallja a környezetében, hogy „genetika” meg a többi ökörséget, akkor még kevésbé fog nekiállni változtatni.

De van itt midnen baromság: a kérdező kövérgyűlölő, nem a szép a lelke, de ostobaságban egyértelműen az utolsó viszi a prímet, aki a melegeket és kövérek között vonz párhuzamot, komolyan még ma is meg tudni döbbenni azon, mennyire buta emberekkel élek egy országban.

ez a beteges kifogáskeresés vhogy része lehet a magyar népléleknek, mert mást témáknál is folyton ezt látom.

igazából nem is kell azon csodálkozni, hogy ennyi igénytelen, elhízott ember van az ország ha kövérek (és a környezetükben élők), meg azt képesek belátni, hogy nagyrészt az életmódjuk felelős azért, hogy kinéznek.

az egyik válaszoló meg helyesen leírta: meg kell nézni, hogy az „alig eszek kövérek” mit és mennyit esznek. hát gyakorlatig csak finomított szénhidrátot: péksütike, kóla, kenyér stb.

2019. jún. 23. 07:49
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
Igen, én is észrevettem, hogy Magyarországon annyi az ostoba, elvakult, primitív ember, hogy hihetetlen. EZ a párhuzam, amit az utolsó előtti válaszadó írt, valami "zseniális".
2019. jún. 23. 08:43
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Ne mondjátok már, hogy nincs párhuzam.

Ha valaki nem olyan mint én, akkor azt rögtön gyűlölni kell, és rögtön jönnek az előítéletekkel.

Igen van párhuzam, mert nem vagytok hajlandók elfogadni, hogy mindenkinek joga van az élethez, és azt úgy élheti, ahogy ő akarja, nem kell megfelelni a ti elvárásaitoknak.

A párhuzam pedig az, hogy nem vagytok hajlandóak elfogadni őket, nagy általánosságban megy a gyűlölködés a túlsúlyosakkal, a melegekkel, és a cigányokkal szemben is. Ez volna a párhuzam. Amit ti itt csináltok, az nagyon is ugyanaz a gyűlölködő jelenség, mások nem elfogadása és lenézése.

2019. jún. 23. 17:35
 26/27 anonim ***** válasza:

Van egy "aprócska" különbség.

(Mondjuk én személy szerint pl. támogatom a melegházasságot is, ergo rám nem igaz, amit írsz).

mégpedig az, hogy a szexualitásáról és származásáról senki sem tehet, ellenben arról, hogy elhízik igen.

nem igaz, hogy nem látod a különbséget.

komolyan itt úgy írtok az elhízott emberekről, mintha velem genetikailag determinált dolog lenne, amiből képtelenség kitörni.

2019. jún. 23. 17:45
 27/27 anonim ***** válasza:

A példáimban azok a közösek, hogy mindegyikkel kitaszítottként bánik az emberek többsége. Az viszont igaz, hogy a kövérek változtathatnának magukon, a másikakkal ellentétben. De nem az a lényeg, hogy lehetnének-e átlagosak, hanem az, hogy így is emberként kellene kezelni őket.

A kérdés az, hogy kell-e hogy változtassanak magukon csak azért, hogy másoknak megfeleljenek. Hogy mindenkinek olyannak kell-e lenni, amilyennek mi azt szeretnénk? Az én válaszom az, hogy egyáltalán nem, nem kell megfelelni másoknak, de ettől még nekik is meg van a joguk a saját életük leéléséhez, úgy ahogy ők azt le akarják élni.

Mint mindenkinek, nekem is vannak előítéleteim, és én is elítélek bizonyos dolgokat, van, ami nekem sem tetszik, de nincs jogom amiatt számon kérni a másikat, amit a saját életével tesz.

2019. jún. 23. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!