Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket szidtak le vagy...

Titeket szidtak le vagy vertek meg már azért, mert hármast vagy annál rosszabb jegyet kaptatok?

Figyelt kérdés
Mit csináltatok utána?

2019. jún. 15. 12:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ötösökért "jól van" járt, négyesekért fintorgás, hármastól lefelé üvöltözés, többnyire olyan hangerővel, hogy inkább egy gyors pofonra áhítoztam, hogy hamarabb túleshessek a nagyjeleneten. Mindig elvárták tőlem, hogy mindenből egyformán jó legyek, ami persze nonszensz. Nem vonultam el sírdogálni az ilyen esetek után, mert eleve lesz'rtam az iskolát, csak a képességeimhez mérten tettem, amit a környezetem elvárt tőlem. Nem lettem teljesítménykényszeres, "csak" megutáltam a tanulást. És a szülő-gyerek viszony sem mondható példásnak nálunk, természetesen.
2019. jún. 15. 18:14
 12/12 anonim válasza:
A szüleim nem a jegyet nézik, hanem a százalékot. Nem érdekli őket, hogy sima dolgozat vagy témazáró, szerintük egyenértékű. Ha már 90% alatt írok meg egy dolgozatot megy a ordibálás, esetenként pofon, hogy miért nem tudok "normálisan" teljesíteni az iskolában. Egy viszonylag erős gimnáziumba járok. Lehet valamennyi köze van az ő végzettségükhöz is (apának szakgimnázium, anyának főiskola), csak ezzel eléggé tönkre tesznek
2019. jún. 16. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!