Lányok, ti vissza mertek szólni, ha az utcán beszólnak?
Amikor az utcán beszólnak, hogy mosolyogj, vagy elkezdenek "pontozni", hangosan kommentálják, ahogy kinézel. Kettő vagy több pasi, egyedül nem csinálják.
Ilyenkor nagyon vissza akarok szólni, mert nem fair, hogy nekik ez csak egy pillanat, getziskedhetnek, én meg aztán azon gondolkozzak, miért szarok az emberek, és miért nem merek visszaszólni. De félek, hogy ha visszaszólok, utánam jönnek, elvernek, esetleg rosszabb.
Ti mertek szólni?
Puruttya környék 😃
Nem az, vagyis nem tudom, Budapest belváros, kiülős helyek. Ahol ugye (fehérbőrű, amúgy teljesen átlagos) pasik iszogatnak, nézelődnek, és beszólogatnak.
Ilyen pontozós esetem nekem még nem volt, mosolygásra se kértek.
Abszolút nem rakom ki a mellem, és a shortjaim se olyan rövidek, hogy bámulni kelljen.
Olyan viszont volt, hogy visszaszóltam, nagyjából így zajlott:
Három nálam jóval idősebb pasas (én 18 vagyok) mellett kellett elmennem, és az egyikük utánam szólt, hogy milyen jó a seggem. Nem tudom honnan jött ez nekem, visszafordultam, rávigyorogtam, és visszaszóltam, hogy "Köszi, edzek rá". Erre jót nevettek, és nekem se volt olyan kínos.
Nekem azt szoktak be,hogy : tehen! Laza feher sortban es fwher,laza blezerben voltam.
Meg azt,hogy/: hogy nezel ki?! Szilveszterkor mentem szorakozni.
Meg ciganyok ultek szemben a metron lanyok es fiuk: milyen kapafoga van!
Sorolhatnam meg. Nem tudok ilyenkor mit mondani,visszaszolni nagyon rosszul erzem magam utana meg sokaig.
Én nem merek visszaszólni, szerintem jobb a békesség, de utána azért egy darabig még rosszul érzem magam miatta. :(
De itt egy videó egy lányról aki visszaszólogat, szerintem nagyon vicces:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!