Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, ti vissza mertek...

Lányok, ti vissza mertek szólni, ha az utcán beszólnak?

Figyelt kérdés

Amikor az utcán beszólnak, hogy mosolyogj, vagy elkezdenek "pontozni", hangosan kommentálják, ahogy kinézel. Kettő vagy több pasi, egyedül nem csinálják.

Ilyenkor nagyon vissza akarok szólni, mert nem fair, hogy nekik ez csak egy pillanat, getziskedhetnek, én meg aztán azon gondolkozzak, miért szarok az emberek, és miért nem merek visszaszólni. De félek, hogy ha visszaszólok, utánam jönnek, elvernek, esetleg rosszabb.

Ti mertek szólni?

2019. jún. 15. 09:22
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Puruttya környék 😃

Nem az, vagyis nem tudom, Budapest belváros, kiülős helyek. Ahol ugye (fehérbőrű, amúgy teljesen átlagos) pasik iszogatnak, nézelődnek, és beszólogatnak.

2019. jún. 15. 09:40
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
És mégis mit szólnak be?
2019. jún. 15. 09:42
 13/18 anonim ***** válasza:
83%

Ilyen pontozós esetem nekem még nem volt, mosolygásra se kértek.

Abszolút nem rakom ki a mellem, és a shortjaim se olyan rövidek, hogy bámulni kelljen.

Olyan viszont volt, hogy visszaszóltam, nagyjából így zajlott:

Három nálam jóval idősebb pasas (én 18 vagyok) mellett kellett elmennem, és az egyikük utánam szólt, hogy milyen jó a seggem. Nem tudom honnan jött ez nekem, visszafordultam, rávigyorogtam, és visszaszóltam, hogy "Köszi, edzek rá". Erre jót nevettek, és nekem se volt olyan kínos.

2019. jún. 15. 09:48
 14/18 anonim ***** válasza:
Vissza szoktam szólni. Ha vicceskedik, akkor úgy, ha bunkó, akkor úgy. Ismerőseim is tudják, hogy nekem mindenki egyszer szokott beszólni, aztán visszaszólok egy olyat, hogy egy hétig rajta röhögnek.
2019. jún. 15. 11:19
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem nagyon szóltak még be, mert olyan resting bitch face-gyilkos nézés keverékem van, hogy még ők is megijednek a tekintetemtől.
2019. jún. 15. 11:38
 16/18 anonim ***** válasza:
Én nem,de korábban volt, hogy már annyira idegesített, hogy visszaszóltam, és persze akkor pont nem kellett volna, mert egy elég kínos eset lett belőle, mert amikor egy csapat nem túl szofisztikált kinézetű pasas odajött hozzám és én a korábbi nem túl jó tapasztalatok miatt( a körülöttem lévő sok ember előtt) elküldtem őket egy szebb helyre, mire csak annyit mondtak hogy hol van xy utca, és csak útbaigazítást kértek xd... Na innentől inkább el engedem a fülem mellett. Illetve mivel még fiatal vagyok "könnyű prédának" tűnhetek, ezért megtanultam hogy az ilyeneket inkább hagyni kell, mert nem lehet tudni hogy kinek szólsz vissza és nehogy a végén egy olyannak, aki meg mer ütni vagy ilyesmi nem csak beszólni..
2019. jún. 15. 13:33
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem azt szoktak be,hogy : tehen! Laza feher sortban es fwher,laza blezerben voltam.

Meg azt,hogy/: hogy nezel ki?! Szilveszterkor mentem szorakozni.

Meg ciganyok ultek szemben a metron lanyok es fiuk: milyen kapafoga van!

Sorolhatnam meg. Nem tudok ilyenkor mit mondani,visszaszolni nagyon rosszul erzem magam utana meg sokaig.

2019. jún. 15. 13:47
 18/18 anonim ***** válasza:

Én nem merek visszaszólni, szerintem jobb a békesség, de utána azért egy darabig még rosszul érzem magam miatta. :(

De itt egy videó egy lányról aki visszaszólogat, szerintem nagyon vicces:

https://www.youtube.com/watch?v=35KqGNa1FGA

2019. júl. 2. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!