Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, ti vissza mertek...

Lányok, ti vissza mertek szólni, ha az utcán beszólnak?

Figyelt kérdés

Amikor az utcán beszólnak, hogy mosolyogj, vagy elkezdenek "pontozni", hangosan kommentálják, ahogy kinézel. Kettő vagy több pasi, egyedül nem csinálják.

Ilyenkor nagyon vissza akarok szólni, mert nem fair, hogy nekik ez csak egy pillanat, getziskedhetnek, én meg aztán azon gondolkozzak, miért szarok az emberek, és miért nem merek visszaszólni. De félek, hogy ha visszaszólok, utánam jönnek, elvernek, esetleg rosszabb.

Ti mertek szólni?

2019. jún. 15. 09:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
4%
Nekem sosem szólt még be senki, bár nem is rakom ki a mellem és a s.eggem. Ha kiraknám, akkor megérteném, hogy beszólnak, hisz direkt ezért raknám ki
2019. jún. 15. 09:28
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért jobb, ha nem szólok vissza, mert akkor legalább békén hagynak. Különben is csak elmegyek mellettük.

Ha meg sokáig nem hagynak békén valamiért, még szép, hogy visszaszólok egy idő után!

2019. jún. 15. 09:29
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szólok csak vágok egy nem tetsző pofát. Egyedüliek nem nagyon szoktak beszólni .ilyenkor visszavesznek. A dudálósaknal volt,hogy bemutattam.Aki cicceg,annak mondom hogy nem vagyok macska.

Mikor terhes voltam,akkor is beszóltak...na akkor szerintem rá volt írva minden az arcomra.

2019. jún. 15. 09:30
 4/18 anonim ***** válasza:
6%
Halal
2019. jún. 15. 09:30
 5/18 A kérdező kommentje:

Én sem rakom ki semmimet, nem is vagyok csinos. A barátnőim is szürke egerek normális ruhákban, és nekik is beszólnak.

Nyilván ha ruha miatt lenne, egyszerű lenne a megoldás.

2019. jún. 15. 09:32
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Vissza mernék szólni, ha eszembe jutna bármi is, de az az igazság, hogy ilyenkor szinte lefagyok vagy nem is tudom és nem igazán tudok rá mit reagálni. Amúgy nem hiszem hogy bármit csinálnának (a legtöbben) ha visszaszólnál, max folytatnák a beszólogatást.
2019. jún. 15. 09:32
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem bírom elképzelni ezt a helyzetet, hogy beszólogatnak, kivéve, ha vmi puruttya környéken járkálsz, ahol nem kéne. Sosem hallottam még ismerősi körben olyanról, akinek beszólt volna bárki is, teljesen abszurd
2019. jún. 15. 09:34
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja egyébként még annyi, hogy ezeknek az előembereknek mindegy hogy milyen ruhában van az illető és kirakja-e a melleit vagy nem, szerintem ők mindennek és mindenkinek beszólogatbak aminek lyuka van, olyan nyomorultak. Sajnálni is lehetne őket igazából
2019. jún. 15. 09:35
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Csak 2-3 ilyen alkalom volt.

Attól függ. Inkább ösztönös. Ha nagyon felhúznak, akkor igen, visszaszólok, nem gondolkozom rajta. Ha nem zavar sok vizet, akkor "nem éri meg a fáradtságot", hogy felhúzzam magam, akkor nem.

10/18 anonim ***** válasza:
100%

1es.

Akkor neked más miatt nem szólnak be.

Mert ezek nagyon nem csak a kirakott seggeket nézik

1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!