Lányok, ti vissza mertek szólni, ha az utcán beszólnak?
Amikor az utcán beszólnak, hogy mosolyogj, vagy elkezdenek "pontozni", hangosan kommentálják, ahogy kinézel. Kettő vagy több pasi, egyedül nem csinálják.
Ilyenkor nagyon vissza akarok szólni, mert nem fair, hogy nekik ez csak egy pillanat, getziskedhetnek, én meg aztán azon gondolkozzak, miért szarok az emberek, és miért nem merek visszaszólni. De félek, hogy ha visszaszólok, utánam jönnek, elvernek, esetleg rosszabb.
Ti mertek szólni?
Szerintem azért jobb, ha nem szólok vissza, mert akkor legalább békén hagynak. Különben is csak elmegyek mellettük.
Ha meg sokáig nem hagynak békén valamiért, még szép, hogy visszaszólok egy idő után!
Én nem szólok csak vágok egy nem tetsző pofát. Egyedüliek nem nagyon szoktak beszólni .ilyenkor visszavesznek. A dudálósaknal volt,hogy bemutattam.Aki cicceg,annak mondom hogy nem vagyok macska.
Mikor terhes voltam,akkor is beszóltak...na akkor szerintem rá volt írva minden az arcomra.
Én sem rakom ki semmimet, nem is vagyok csinos. A barátnőim is szürke egerek normális ruhákban, és nekik is beszólnak.
Nyilván ha ruha miatt lenne, egyszerű lenne a megoldás.
Csak 2-3 ilyen alkalom volt.
Attól függ. Inkább ösztönös. Ha nagyon felhúznak, akkor igen, visszaszólok, nem gondolkozom rajta. Ha nem zavar sok vizet, akkor "nem éri meg a fáradtságot", hogy felhúzzam magam, akkor nem.
1es.
Akkor neked más miatt nem szólnak be.
Mert ezek nagyon nem csak a kirakott seggeket nézik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!