Lányok! Ti hogy véditek meg magatok, ha beszólnak nektek
az utcán vagy bárhol?
Figyelt kérdés
Mit csináltok? Ha pl a seggemre tesz megjegyzést behúzhatok neki egyet? :D
2016. jan. 29. 11:19
1/9 anonim válasza:
Szerinted az arányos lenne?
2016. jan. 29. 11:32
2/9 anonim válasza:
Nem foglalkozom vele. Magamban meg elkönyvelem, hogy nyílván nem nézek ki rosszul :)
2016. jan. 29. 11:38
3/9 anonim válasza:
Vagy levegőnek nézem az illetőt, vagy ha olyan kedvem van, akkor visszakérdezek spanyolul, hogy mit brekeg. Erre 99,9 % valószínűséggel nem tud válaszolni, ekkor lassabban, tagoltabban és hangosabban elismétlem, amit kérdeztem. Ha erre megpróbál legalább angolul kommunikálni, akkor megnézem, hogy azzal hogy boldogul, felteszek neki pár váratlan kérdést, aztán egy tetszőleges nyelven elküldöm valahová, miközben mosolygok, és közben csúnya szavakkal illetem az iskolai nyelvoktatás hatékonyságát.
2016. jan. 29. 11:45
4/9 anonim válasza:
"Kössz, tudom."
2016. jan. 29. 11:57
5/9 anonim válasza:
Nem szoktam foglalkozni vele. Bár mikor múltkor jöttem haza pár tizenpáréves (én is ennyi vagyok) "menőgyerek" rámfújta a cigifüstöt, meg mondtak pár szép "bókot", mikor elmentem mellettük/közöttük, én meg csak annyit mondtam, hogy nyugodjatok már le, de olyan hangsúllyal, hogy nagyobbat csapott, mint egy pofon:)
Elég sokszor szólnak be utcán, viszont olyan nem volt, hogy valaki hozzámért volna. Ha lett volna, akkor egy orbitális nagy pofon lett volna a válaszom:)
2016. jan. 29. 11:59
6/9 anonim válasza:
Hát ha egy férfi azt mondja, hogy milyen jó a segged behúznál neki egyet? :D nem biztos hogy rosszindulatból mondja :D
2016. jan. 29. 13:14
7/9 A kérdező kommentje:
Hát én elsősorban cigányokra gondoltam. és azért találom ezt jobb megoldásnak, mert ha vissza szólok azon is csak röhögnek és az idegesít.
2016. jan. 29. 14:13
8/9 Sunshinedoll válasza:
Attól függ milyen szituációban vagyok. Visszaszólni csak abban az esetben szoktam, ha fizikailag hozzám érnek és ha emberek között vagyok. Általában felhívom a figyelmet a zaklatóra és nyilvánosan megalázom mindenki előtt (utcán, buszon, ahol éppen vagyunk). Ez mindig működik.
Ha csak beszólnak, akkor nem csinálok semmit, nem vagyok kutya, hogy visszaugassak.
2016. jan. 29. 14:14
9/9 Sunshinedoll válasza:
Ha tizenévesek szólnak be, tőlük meg szoktam kérdezni, hogy keresnek-e bébiszittert.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!