18 éves hetero srác vagyok! Mit tegyek, hogy ne buźizzanak engem az utcán, vagy hogyan kezeljem azt, ha még is beszólnak?
Akinek nem inge nem veszi magara, ismeros?
Ha nem vagy meleg, akkor miert izgat, ha olyan jelzovel illetnek ami nem igaz.
Ha mesz az utcan es utanad kiabalok, hogy szorostalpu ruszki, akkor megsertodsz? Ugye nem? mert se nem szoros a talpad (remeljuk;) se nem vagy ruszki.
Amikor utanam kiabaltak az uton, hogy qrva, mert kocsival bevagtam valaki ele a sorban, nem szalltam ki kerdore vonni, h mibol gondolja h prosti vagyok, hiszen nem vagyok az! :)
Raadasul vadidegen emberek velemenyere MAGASROL teszek!!! Nem tudom te miert foglalkozol vele? Mit szamit egy teljesen idegen ember velemenye, akit valszeg sosem latsz ujra.
Ne is foglalkozz velük.
Sok a sok suttyó.
Én fiatal koromban szintén nem mindennapi stílusirányzatot követtem.És értek miatta atrocitások , bizony de elengedtem a fülem mellett.Ha olyan keményen beszóltak akkor meg nem hagytam annyiban.
Na meg amikor lediplomáztam akkor sok embernek leesett az álla hogy egy "ilyen" diplomát szerzett.
Egyébként faluban élsz vagy kisebb városban?
Mert ha igen akkor az a gond.Ott az emberek többsége konzervatív gondolkodású és azt is leszólják aki a hónalj szőrzetét borotválja.Ne is foglalkozz velük.
Ja-ja, "kis városban élek" Kőbánya Kispesten; teljesen így van; amikor a Corvin-negyed-re vagy tovább megyek, már senki nem szól be, sokkal inkább megbecsülést vagy szimpatizálást érzékelek.
De jelenleg nem tervezem, hogy elköltöznék. :D
Meg, köszönöm mindanyiotoknak az eddigi vállaszát.
Hát egészségedre. Nem ez volt a kérdés.
A másik, hogy milyen "szexuális szokásokról" beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!