Nagyon gáz, ha egy srác egyáltalán nem iszik alkoholt (egy kortyot sem)?
Figyelt kérdés
2012. jún. 17. 13:47
1/11 anonim válasza:
Amúgy nem gáz. Én sem iszom. Az a gáz, aki ezt gáznak tartja.
2/11 anonim válasza:
Nem gáz, de tényleg rossz kategóriába tetted!
3/11 anonim válasza:
szerintem nem! nyugi én se iszok alkoholt 2008ban voltam utoljára részeg :) ffi 29 :)
4/11 anonim válasza:
Nem gáz, csak ez ne menjen a társasági élet rovására. Pl. ha haverjaid elmennek bulizni, akkor ne az legyen a kifogás, hogy: én nem megyek, mert nem szoktam inni.
Ismerek ilyen gyereket, nem is hívjuk sehova :D
25/F
5/11 A kérdező kommentje:
Én autóval járok mindenhová, és ez az "alibim", hogy miért nem iszok. De ha nem kocsival mennék, akkor sem innék.
2012. jún. 17. 13:54
6/11 anonim válasza:
egyáltalán nem.szerintem tiszteletre méltó.
16/L
7/11 anonim válasza:
Gáznak tartják ha nem iszol, de én meg azt tartom gáznak hogy 20 évesen már nincs mája a gyereknek.
Én szoktam, de csak néha... bár akkor jól be is b*szok sajnos :/
(néha = 1-2 havonta 1szer)
8/11 anonim válasza:
NEM!
Rám úgy tudnak nézni, mikor mondom, hogy nem iszok alkoholt. De lassan megszokom. :)
9/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Nem azon múlik a népszerűséged, hogy iszol-e vagy nem, nem kell beállni a sorba birkának. Akinél ez a fokmérő, azzal meg nem kell foglalkozni, találhatsz hozzád méltó társaságot is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!