Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van az, ha a férfiak,...

Miért van az, ha a férfiak, fiúk, srácok látnak egy képet egy helyes, nők számára tetszetős, akár hiányosan felöltözött férfiról egyből elkezdik szidni és hibákat keresnek rajta?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem, hogy a férfiak, de a fiatal fiúk, srácok is egyből piszkálódó hozzászólásokat írnak, a nekünk nők számára jó pasinak, helyes férfinak tartott férfiak fotóihoz, fényképeihez.

Úgy vettem észre, hogy a nők nem túráztatják magukat ennyit ezen, nem kommentelnek, piszkálják a mellüket, feneküket mutogató pucér lányokat, viszont a férfiak nagyon keményen kritizálják a "helyes, szexi, izmos" férfitársaikat.Miért van ez?

Például ilyen gonoszságokat szoktak írni:

1. A "hónaljkutya" szinte ugat akkora. A hasáról nem is beszélve,tiszta hupni,megcsípte a darázs??? Az egyik mellbimbója meg feljebb van három centivel.

2. himvesszője hiányzik, kivan herélve és aranyeres -izompacsirta.

3. Az a baj, hogy a modellek 90%-a meleg, impotens, a maradék 10%-a meg nem foglalkozik veletek.. Úgyhogy, foglalkozzatok inkább a középosztállyal, ott valószínűbb a viszont szeretet és még teljesíteni is tudd egy romantikus éjszakán..

2012. jún. 18. 13:40
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
Én ezt fordítva tapasztalom és a környezetemben lévők is. A nők irigykednek a jó nőkre,mi férfiak le se sz.arjuk hogy ki van egy képen.
2012. jún. 18. 13:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Ebben a kérdésben most a férfiakról van szó, kérlek ne tereld át a témát a nőkre! Hozzászólni nem sok nőt láttam, fél pucér vagy meztelen női fotókhoz!
2012. jún. 18. 13:45
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Van az úgynevezett férfi büszkeség , férfi hiúság.Ami sok esetben a nőkön is túltesz.
2012. jún. 18. 13:53
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
Elöttem szolo jol megfogalmazta! FÉRFIUI HIUSÁG!! Azaz igy probálják a saját testi "fogyatékosságaikat" titkolni! Sörhas cingárság stbstb!
2012. jún. 18. 14:01
 5/9 anonim ***** válasza:
36%
a lányok ezt magasabb szinten művelik és bennük még irónia sincs.
2012. jún. 18. 15:06
 6/9 Me válasza:
A lényeg, hogy ha egy lány k*rváz le egy "meztelen" p***át,(mert nagy valószínűséggel az is, ha mindenét mutogatja) akkor a fiúkat az idegesíti,(persze a barátnőjüket senki nem láthatja, mert az olyan riba**os) de ha egy fiú f*káz egy másikat, hogy az illető b**i, (pl az öltözködése miatt) akkor annak igaza van. Így működik az emberek többsége, ami elég nagy szégyen.
2013. jan. 25. 06:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem, nem nem irigység miatt kritizálnak, hanem azért, mert senki sem tökéletes, tehát mindenkiben lehet valami hibát találni. Így azt a hibát szóvá is teszik, nehogy valaki azt higgye, hogy ők tökéletesek.
2014. szept. 14. 08:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Csak az ostobák pampognak... Egy bizonyos intelligenciaszint felett egyik nem sem akad fenn ilyeneken...
2016. márc. 28. 19:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Feláll nekik sajnos a helyes pasikra is és ezt így próbálják palástolni, hogy szidják.
2020. dec. 3. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!