Az egyetemisták miért panaszkodnak a fb-os egyetemi meme oldalakon miközben simán megszerzik a diplomát?
"simán"
azért egyes szakokon az nem simán megy...
nekem is vannak olyan tárgyaim, amiket háromszor vettem fel, eddig egy év csúszásban vagyok, de lehet lesz még több, depressziós vagyok az egyetemtől függetlenül is és személyiségzavarom van, folyamatosan szorongok és hát én pl szeretem ezeket a meme-eket
szerinted nekem simán megy?
szerintem viccesek, csomó olyan van, amivel azonosulni tudok, tragikomikusak, humorral jó felfogni ezeket, most a problémákba teljesen bele kéne süllyednie mindenkinek? én is bele tudok olykor, de az a saját egyéni dolgom
biztos, hogy vannak álszenteskedők, akikre esetleg gondolhattál, olyanok mindig vannak, de szerintem nagyon kevés, nem vettem még észre a környezetemben olyan embert, akinek csont nélkül megy az egyetem és ilyeneket posztolgatna és lájkolgatna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!