Titeket nem idegesítenek azok az emberek akik folyton a hideg miatt panaszkodnak?
Tavasz van, bocsika. :)
Amúgy csak pont ugyanolyan unalmasak, mint azok, akik meg a meleg miatt panaszkodnak. :)
Engem zavar, mert hidegszerető vagyok, úgy vagyok a hideggel, hogy az ellen legalább lehet védekezni.
A meleget rühellem, de 30 foktól sokszor rosszul is vsgyok tőle.
Sokszor pont a fázósak nem öltöznek fel elég melegen.
Miattuk van elhasznált levegő az irodában, 25 fokos hőségre fűtve (igen, nekem az utcai ruhában, télen hőség, sőt, otthon se esik jól), miattuk van gatyarohasztó meleg a villamoson és ők panaszkodnak már 5 fokban is.
"M'ért nincs nyáron hó,
az volna a jó,
ha volna hó,
de nem van!" (Soho Party)
Nem idegesítenek ezek az emberek, mert igazuk van, a hideg nem jó, jobb a meleg időjárás. Annak, akinek nem jó a vérkeringése, annak nem feltétlen jó semmilyen időjárás.
Engem is idegesít, amikor tél közepén nyavalyognak, hogy mikor süt ki a nap, meg hogy ítéletidő jön. (-5 fok lesz)
De az is, amikor nyáron csodálkoznak, hogy meleg van, ezt nem lehet kibírni.
Itt ilyen az időjárás, olyan, mintha enné a cukrot, közben sírna, hogy ez nagyon édes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!