Miért siránkozik mindenki a meleg miatt, miért nem tesznek ellene inkább?
Pár napja az összes időjárásos oldalon a komment szekcióban mást sem olvasni, csak hogy mindenki panaszkodik. Ha pedig valaki beírja, hogy ő örül a melegnek, azt mindjárt 20-an leoltják, hogy "jajj annak könnyű, aki a klímás irodában, meg a vízparton hesszel, bezzeg én megdöglök a melegben"
Aki ennyire nem bírja a meleget, miért nem tesz ellene valamit? Jó oké, azt aláírom, hogy nem mindenki választhatja meg, hogy milyen hőmérsékletben dolgozzon.
Na de aki pl saját házban lakik, miért nem szereltet be klímát? Albérlet? Létezik mobil klíma is, a semminél jobb...végső esetben ventillátor, vagy léghűtő...
Autó? Ma már egy 20 éves, pár százezres autóban sem ritkaság a légkondi.
És akkor ha a melóban meleg is van, az úton meg otthon máris elviselhetőbb a hőmérséklet.
Miért nem tesznek inkább valamit az emberek siránkozás meg panaszkodás helyett? Az időjáráson változtatni úgysem lehet, de azon viszont igen, hogy milyen környezetben viseljük el.
"Amit a klímás irodában csinálnak azt egy majom is megtudja csinálni."
Téged ezek szerint még egy majom pozíciójába sem vesznek fel, ami azért elgondolkoztató... :)
Ahogy mondod 21-es akkor ezek szerint ő neki annyi gógyija sincsen.
Érdekes nem a sikeres emberek ócsárolják az irodai melót hanem a lusta,tanulatlan sorimelósok,akik saját frusztráltságukat kivetítik másra,csak magukba nem szállnak.
Utolsó pont erről beszélek. A valódi munkát azok csinálták akik megírták a programot, amit a nagytudásúak használnak, meg kiépítették a hálózátot. Pl banki dolgozók, beülnek nagy arccal a gép mögé, de használni se tudják.
Ez kb olyan mintha arra verné magát valaki hogy tud facebookozni.
"
#19,hmmm az jó.
Érdekes akkor programozni egy majom is tud ugye?
Akkor adsz nekem egy CV-t és jöhetsz hozzánk fejlesztőnek?"
Fejlesztettem már windows programot, programnyelven, nem ilyen szerkesztős kis butasággal. Az egészet az angol nyelvű több száz oldalas dokumentációból olvastam ki. De nem megyek fejlesztőnek mert az egy idő után kész szenvedés. Ahogy haladsz egyre öszetettebb és egyre nehezebb.
" Ha kérdeztük őket, hogy bírják a meleget, akkor természetesen mondták, hogy rosszul, nagyon meleg a lakás."
Magyarul nálatok is központi téma volt a meleg elviselhetetlensége, innentől nem értem a kérdést.
"Na de nem sírták tele a fb-ot kommentekkel, mint egyesek, letolva random idegeneket, aki örül a melegnek."
Most éppen te is pont ezt csinálod. Tele sírsz egy noname oldalt, mert random idegenek nem örülnek a melegnek...
Szerencsére én nem társasházban élek, így ezekről nincs tudomásom. De nagyon szomorú az, hogy az emberek ennyire rosszindulatúak egymással. Neki melege van, tenni nem akar ellene, de akkor már dögöljön meg a szomszéd is a melegben, nehogy neki jobb legyen.
Borzalmas. Gondolom az ilyen rosszindulatú emberek főként az 50+ korosztályból kerülnek ki, ahogy itt, falun is.
#20, vmit neked is zabálnod kell te barom
nem te tojtad a napot, a tudásod nélkül évezredekig elvoltak az emberek
29-es jòl van neked meg shut up legyen.
Az lehet de most nem lennèl el te sem nagymenő.
Vagy làssuk ne hasznàld az IT dolgait,meddig bìrod.
Mutasd meg ha annyira menő vagy.
Làssuk akkor meg vagy e nèlküle.
Neked is csak a nagyduma megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!