Miért siránkozik mindenki a meleg miatt, miért nem tesznek ellene inkább?
Pár napja az összes időjárásos oldalon a komment szekcióban mást sem olvasni, csak hogy mindenki panaszkodik. Ha pedig valaki beírja, hogy ő örül a melegnek, azt mindjárt 20-an leoltják, hogy "jajj annak könnyű, aki a klímás irodában, meg a vízparton hesszel, bezzeg én megdöglök a melegben"
Aki ennyire nem bírja a meleget, miért nem tesz ellene valamit? Jó oké, azt aláírom, hogy nem mindenki választhatja meg, hogy milyen hőmérsékletben dolgozzon.
Na de aki pl saját házban lakik, miért nem szereltet be klímát? Albérlet? Létezik mobil klíma is, a semminél jobb...végső esetben ventillátor, vagy léghűtő...
Autó? Ma már egy 20 éves, pár százezres autóban sem ritkaság a légkondi.
És akkor ha a melóban meleg is van, az úton meg otthon máris elviselhetőbb a hőmérséklet.
Miért nem tesznek inkább valamit az emberek siránkozás meg panaszkodás helyett? Az időjáráson változtatni úgysem lehet, de azon viszont igen, hogy milyen környezetben viseljük el.
9: a klímára való allergia oka legtöbbször az, hogy nincs készülék rendesen karban tartva. Ha évente kitisztíttatod, akkor nem jönnek ki allergiás tünetek. Sőt, egy jobb fajta klíma pont hogy kiszűri a levegőből a polleneket, pont hogy allergiásoknak is szokták javasolni.
10: Nehezen viselték igaz, de sosem panaszkodtak. Ha kérdeztük őket, hogy bírják a meleget, akkor természetesen mondták, hogy rosszul, nagyon meleg a lakás. Na de nem sírták tele a fb-ot kommentekkel, mint egyesek, letolva random idegeneket, aki örül a melegnek.
A "klímához" csak egy ventillátor meg pár jeges flakon kell.
Nem zavaró a meleg, az a zavaró hogy le kell izzadni. Ha 50-60 fokban kezdenék izzadni akkor a 40-45 fok ami most van teljesen elviselhető lene.
Mert a magyar mindig tud rinyálni,a lényeg,hogy az a jó,ha fáj,ha dráma van.
Ez kell a magyarnak sajnos.
Nem hogy élveznék,én szíves vagyok,hajlam infarktusra magas nálam,mégis bírom a meleget sőt 40+ fokot is,és imádom.
Az meg,aki azt mondja megnézné,hogy bírnám ha nem klímás irodában ülnénk,aranyom TANULNI kellett volna és akkor klímás irodában ülhetnél,aki szabadban dolgozik vagy olyan körülmények között az csak magának köszönheti.
Nem nem Orbán,nem Mészáros csakis saját magának.
16-osnak
Ha mindenki klímás irodában ülne, hidd el elég szomorú világ ag köszöntene be.
Nem lenne mezőgazdász, nem lenne termény feldolgozó, nem lenne pék, szakács, útkarbantartó, sőt még olyan se lenne aki a klímát beszerelje neked.
Néha erőltesd már meg azt a kis agyad, te tanult ember.
#17.
Nem erről van szó,hogy mindenki.
Hanem aki ezzel jön,hogy nekem könnyű klímás irodában,erre mondom tanuljon ő is,és megfelelő körülményei lesznek.
#19,hmmm az jó.
Érdekes akkor programozni egy majom is tud ugye?
Akkor adsz nekem egy CV-t és jöhetsz hozzánk fejlesztőnek?
Benne vagy?
Azonnal felveszünk,ha szerinted egy majom is meg tudja csinálni,akkor várunk bárkit szeretettel.
Gondolom proginf BSc-d van azért? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!