Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki tapasztalt ilyet egy...

Ki tapasztalt ilyet egy zárkózott férfinál?

Figyelt kérdés

25N vagyok a barátom 29F

Elég zárkózott magának való aki igényli azt hogy egyedül legyen, kicsit elvonuljon és csak magára koncentráljon ő igényli ezt, hogy heti 3x ne találkozzunk ne beszéljünk

Így is 8-16 a munkahelyén van amire végezz és együtt lehetnénk már 17 óra, este már 22 kor alszik mert reggel korán kell indulnia a melóba

Én kevésnek érzem azt az időt amíg együtt vagyunk szeretném ha picit többet foglalkozna velem

Ez hosszú távon hogy működhet ha például összeköltőznénk esetleg majd akkor is hazamegy mert ő egyedül szeretne lenni?

Hogy érhetem el hogy több találkozás és együtt töltött idő legyen belőle

2019. jún. 13. 05:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az MBTI személyiség tipusotok azért adhat némi támpontot ha a horoszkoo nem is.

Az a baj hogy sokan nem jól ismerik maguk és nem jó eredményt kapnak.

2019. aug. 24. 16:48
 12/17 A kérdező kommentje:

Az èn személyiségtípusom

Védő

ISFJ-T

2019. aug. 25. 03:33
 13/17 anonim ***** válasza:

A nőknél a leggyakoribb, 20% ISFJ. Jól lenne tudni a párod milyen, hogy mennyire passzoltok.

Valószínűleg a legtöbb pasival tudnál jól funkcionálni.

Elég zárkózott vagyok én is, INFJ, de bennünk meg van az érzékenység hogy figyeljünk mások érzéseire, főleg ha szeretjük.

2019. aug. 25. 08:46
 14/17 A kérdező kommentje:

Páromnak ez jött ki Az

Logisztikus

személyiség

ISTJ-A / ISTJ-T

Ugyan abba a csoportba tartozzunk

2019. szept. 1. 07:15
 15/17 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem passzoltok, természetesen azért mind kettőtöknek tenni kell a kapcsolatért.

Te inkább érzelmesebb vagy, aki a szívére hallgat. A párod inkább gyakorlatias, aki az eszére hallgat.

Ha mind a ketten tudatában vagytok mibe különböztök, az segíthet hogy harmonikusabb legyen a kapcsolat és ne értsétek egymást félre.

2019. szept. 1. 12:56
 16/17 anonim ***** válasza:
2019. szept. 1. 13:12
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat sokat segített
2019. szept. 1. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!