Ki tapasztalt ilyet egy zárkózott férfinál?
25N vagyok a barátom 29F
Elég zárkózott magának való aki igényli azt hogy egyedül legyen, kicsit elvonuljon és csak magára koncentráljon ő igényli ezt, hogy heti 3x ne találkozzunk ne beszéljünk
Így is 8-16 a munkahelyén van amire végezz és együtt lehetnénk már 17 óra, este már 22 kor alszik mert reggel korán kell indulnia a melóba
Én kevésnek érzem azt az időt amíg együtt vagyunk szeretném ha picit többet foglalkozna velem
Ez hosszú távon hogy működhet ha például összeköltőznénk esetleg majd akkor is hazamegy mert ő egyedül szeretne lenni?
Hogy érhetem el hogy több találkozás és együtt töltött idő legyen belőle
Az MBTI személyiség tipusotok azért adhat némi támpontot ha a horoszkoo nem is.
Az a baj hogy sokan nem jól ismerik maguk és nem jó eredményt kapnak.
Az èn személyiségtípusom
Védő
ISFJ-T
A nőknél a leggyakoribb, 20% ISFJ. Jól lenne tudni a párod milyen, hogy mennyire passzoltok.
Valószínűleg a legtöbb pasival tudnál jól funkcionálni.
Elég zárkózott vagyok én is, INFJ, de bennünk meg van az érzékenység hogy figyeljünk mások érzéseire, főleg ha szeretjük.
Páromnak ez jött ki Az
Logisztikus
személyiség
ISTJ-A / ISTJ-T
Ugyan abba a csoportba tartozzunk
Akkor szerintem passzoltok, természetesen azért mind kettőtöknek tenni kell a kapcsolatért.
Te inkább érzelmesebb vagy, aki a szívére hallgat. A párod inkább gyakorlatias, aki az eszére hallgat.
Ha mind a ketten tudatában vagytok mibe különböztök, az segíthet hogy harmonikusabb legyen a kapcsolat és ne értsétek egymást félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!