Ki találta ki azt a hülyeséget, hogy a megpróbáltatások csak erősebbé tesznek?
Tessék. Erről beszéltem.
Ne mérd másokhoz magad. Annak örülj, amid neked van, és pl nem volt, vagy ha ilyen nincs, érj el valamit.
Most élek életemben először egymagam. Nem a legjobb, hangosak a szomszédok, messze is van kicsit... De én nem ezt nézem, hanem annak örülök, hogy ha társasház is, de van kert és meg tudom nézni kint egy kis rozoga széken ülve a kedvenc sörömmel vagy egy kávéval a naplementét. Hogy olyan kis csini a konyha, hogy még én, aki utál főzni is elcsábultam. Sőt, csináltam olyan kaját, ami verte anyám kosztját! Ilyen kis apró jelentéktelennek látszó dolgoknak kell örülni, hálásnak lenni. Én is tudnék ezer olyan dolgot mondani, ami rossz. És tízet, ami jó. Hát fogom és arra a tízre koncentrálok és máris jobb. A rosszat meg elengedem. Ha nem tudok tenni ellene, mit rágjam magam rajta? Ha meg tudok ellene tenni akkor teszek. Ha meg végül is nem akarok tenni ellene, akkor meg semmi jogom hisztizni miatta, szóval ugyancsak nem törődöm vele.
Ennyi. Erre mondják, hogy fejben dől el minden.
Nem azt olvastad el, amit leírtam.
Az emberek akkor fognak hozzád közeledni maguktól, ha pozitív a kisugárzásod. A pozitív kisugárzás belülről jön, és hazudni nem lehet. Leírtam azt is hogy lehet elérni, hogy elégedettség érzet töltsön el, hogy aztán jobban érezd magad, jobb legyen a kisugárzásod és képes legyél társat találni.
De mint írtam, van aki menthetetlen.
Csinálj amit akarsz. Kár volt egyáltalán írni neked.
:) legalább szép a kerete ennek a tükörnek?
Nem nekem kell tanulnom, de te aztán nem fogsz. Not my problem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!