Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért veszik zokon az emberek...

Miért veszik zokon az emberek amikor utánozom viselkedésüket?

Figyelt kérdés

Ez csakis rossz magatartású, tiszteletlen és egoista emberekkel szoktam megtenni, ez a fegyverem velük szemben. Ezt nagyon jól kitanultam és általában sikerül elérnem, hogy észbe kapjanak miről van szó amikor a görbe tükröt mutatom nekik.

Rendszerint megsértődnek, rosszul esik nekik.

Ez miért van? Hiszen ha valaki úgy bánik veled mint ahogy te bánsz vele, az miért zavar téged?

2019. jún. 4. 09:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
94%

"Tehát a megoldás az, hogy hagyod továbbra is úgy viselkedjen? Hagyod hogy továbbra is lekezelőek legyenek?"

Ha valaki alapból ilyen, akkor ilyen is marad, attól még hogy te is lesüllyedsz erre a szintre. Semmit sem érsz el vele, csak direkt gyerekesnek állítod be saját magad.

De a te dolgod, engem aztán nem zavar hogy mi lesz rólad mindenki véleménye...

2019. jún. 4. 11:12
 12/18 A kérdező kommentje:

11

Én hiszek abban, hogy az embereket lehet művelni de ehhez az első lépés a szemük felnyitása.

Ha ismertetjük velük miként esik másoknak az a viselkedés ami rájuk jellemző azáltal, hogy tükrözöd feléjük ugyanazt a viselkedést, elérhető a változás, a tanítás, a művelés.

Az esetek többségében észbe kapnak és máris változtatnak a viselkedésen, és amint nagyobb tisztelettel közelednek,l úgy te is hasonlóan viselkedsz és viszonzod. Ez a tanulási fázis.

Hagyni a dolgokat annyiban a lehető legrosszabb mivel passzív hozzáállás és nem vezet hosszú távon változáshoz.

Ez nem leereszkedés az ő szintjére hanem az elején az ő nyelvén beszélsz, hogy átadhasd az információt, majd pedig megtanítod őt a te nyelvesre. Így lesz jobb világ.

2019. jún. 4. 11:30
 13/18 anonim ***** válasza:
92%

"Én hiszek abban, hogy az embereket lehet művelni de ehhez az első lépés a szemük felnyitása"

Ezzel senki szemét nem nyitod fel, egyszerűen te leszel elkönyvelve A bunkónak/tiszteletlennek.

2019. jún. 4. 11:33
 14/18 A kérdező kommentje:

13

És ő?

2019. jún. 4. 11:47
 15/18 anonim ***** válasza:
ezzel csak a szintjükre süllyedsz, + pökhendi is vagy mellé
2019. jún. 4. 12:02
 16/18 A kérdező kommentje:

15

Működik pedig és ez a lényeg. A cél szentesíti az eszközt.

A kérdésem csak azért tettem fel, mert kicsit fura, hogy besértődnek és ők állnak az erdő felől.

Tehát nem arra vonatkozó véleményeket kértem, hogy amit teszek az helyes vagy sem . De köszi azért.

2019. jún. 4. 12:09
 17/18 anonim ***** válasza:
A helytelenség hagyján, sokkal inkább kicsinyes és ostoba viselkedés, azon kívül hogy se értelme, se pozitív hatása nincs. Ezt pedig te is tudod, bármennyire is szeretnéd bemesélni magadnak (és itt nekünk) az ellenkezőjét, hisz ha működne a dolog, nem lett volna miről kérdést kiírnod.
2019. jún. 4. 12:16
 18/18 A kérdező kommentje:

17

Figyi, maradj a kérdés témájánál légyszi.

Köszi!

2019. jún. 4. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!