Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért veszik zokon az emberek...

Miért veszik zokon az emberek amikor utánozom viselkedésüket?

Figyelt kérdés

Ez csakis rossz magatartású, tiszteletlen és egoista emberekkel szoktam megtenni, ez a fegyverem velük szemben. Ezt nagyon jól kitanultam és általában sikerül elérnem, hogy észbe kapjanak miről van szó amikor a görbe tükröt mutatom nekik.

Rendszerint megsértődnek, rosszul esik nekik.

Ez miért van? Hiszen ha valaki úgy bánik veled mint ahogy te bánsz vele, az miért zavar téged?

2019. jún. 4. 09:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%
Mert ezt a kisgyerekek szokták csinálni
2019. jún. 4. 09:17
 2/18 anonim ***** válasza:
80%

1. Ha téged gúnyolnának ki, mit szólnál?

2. elég irritáló lehet, hogy ilyen ítélkező valaki, azaz kvázi ostoba. főleg, hogy hangot is ad neki

2019. jún. 4. 09:44
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy,
2019. jún. 4. 09:54
 4/18 A kérdező kommentje:

2

De mások rossz szokásai, goromba viselkedése nekem árt ezért jogos a vissza bunkózás, kioktatás.

2019. jún. 4. 10:28
 5/18 A kérdező kommentje:

3

30 vagyok. Ennyi idő elég volt kitanulni miként rakjam a helyükre a bunkókat.

2019. jún. 4. 10:30
 6/18 anonim ***** válasza:

Miben árt neked? Kirúgnak miatta? kitörik a lábad?

El kell viselni és tovább görgetni.

2019. jún. 4. 10:32
 7/18 A kérdező kommentje:
Lol, el kell viselni. Ha hülye az ember hagyja, hogy lekezeljék, de ez nem kötelező, kiállhatsz magadért, jogod megvan hozzá.
2019. jún. 4. 10:37
 8/18 anonim ***** válasza:
58%
lécci, mesélj el egy-két ilyen szitut akkor, mert én arra gondolok a kérdésből, amire akarok
2019. jún. 4. 10:47
 9/18 anonim ***** válasza:
88%

Egyrészt mert ez dedós viselkedés.

Másrészt ha másokat zavar hogy XY bunkó, akkor XY-t miért ne zavarná ha mások bunkók vele? Ennek a gondolatmenetnek még értelme sincs.

2019. jún. 4. 11:02
 10/18 A kérdező kommentje:

9

Tehát a megoldás az, hogy hagyod továbbra is úgy viselkedjen? Hagyod hogy továbbra is lekezelőek legyenek?

Esetleg meg is dícséred, bátorítod őt?

2019. jún. 4. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!