Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 1 hasonlo oltozekunk volt a...

1 hasonlo oltozekunk volt a csajjal, erre azt mondja, hogy utanozom ot, mi van a mai lanyokkal?

Figyelt kérdés

19 eves, en 23 vagyok. Egy fenykepen bezs terd ala ero magassarku csizma volt rajta, sotetkek farmer, feher ing es bezs forrditott bor melleny.(utolag lattam a kepet, amiota hallottam, hogy miket terjeszt). 1 honapja van fenn neki a ke fbon, tegnap pedig elmentunk a csajokkal iszogatni, es bezs terdig ero csizma volt rajtam, sotetkek farmer, feheres ingszeruseg es bezs forditott bor melleny. A fazonjuk, semmi nem hasonlit, csak a szinkombinacio, erre azt terjeszti, hogy en utanozom ot, mert lattam a mult honapban foltett kepet.

Mit erdekel engem, hogy hogy oltozik egy 19 eves lany, mit utanozzak rajta, ha tetszik valami, megveszem, kesz. Es egyreszt fel van haborodva, masreszt azzal jott, hogy o egy diva, azert utanozom :)))

2016. febr. 19. 11:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen beképzelt pic*sák, akik folyton tetszelegni, díváskodni szeret, játszani magát és ha más is hasonlóan néz ki, egyből beindul a hiszti és a gúnyolódás, mint az oviban. Nem kell ilyenekkel foglalkozni.
2016. febr. 19. 12:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak zavaro, foleg azert, mert igy, hogy szetneztem a kepei kozott, lattam hogy van egy ugyanolyan foldig ero neon pink maxi szoknyaja, mint nekem, plusz most vettem eskuvore egy foldig ero kicsit dekoltalt fekete-bezs ruhat, es ilyesmije van neki is tiszta feketeben(a hata is olyan, fazonja is)
2016. febr. 19. 12:35
 3/7 anonim ***** válasza:

ez van, hasonló az ízlésetek

emiatt lehet fog még olyanokat mondani, hogy utánozod, de ne is foglalkozz vele

te tudod az igazat, ennyi elég

vele meg nem tudsz mit csinálni

nem nézegetheted mindig a képeit, hogy nincs-e neki is hasonló ruhája, mint amit kinéztél

2016. febr. 19. 15:19
 4/7 anonim ***** válasza:
gyerekek vagytok még... ha nem érdekelne, akkor nem nézegetnéd a képeit, meg azt sem, hogy mi van rajta
2016. febr. 19. 15:49
 5/7 A kérdező kommentje:

"gyerekek vagytok még... ha nem érdekelne, akkor nem nézegetnéd a képeit, meg azt sem, hogy mi van rajta"

te nagyon felnott lehetsz.

Ha tudni szeretned utolag neztem meg, miutan meghallottam, hogy mit mondott. Elotte eszem agaban sem volt nezegetni a kepeit.

2016. febr. 19. 15:51
 6/7 Dolli1993 ***** válasza:
Idióta a csaj, ne foglalkozz vele. Amúgy négyesnek igaza van :) Persze, hogy érdekel, akkor nem írtad volna le, hogy miket szokott hordani :) á, de igazából senkivel se foglalkozz, mindenki hülye, mindenki kötekszik :D
2016. febr. 19. 16:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Tudod ugye, hogy irigykedik, mert szebb vagy.

Csak az szólja le a másikat, aki magával sincs megelégedve.

És ez tapasztalat ;)

2016. febr. 21. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!