Hogy álltok az alternatív stílusú lányokkal?
Nem rossz az. Van egy stílusod,ami önálló,és ez jó dolog. ;)
+ ha szép vagy,ápolod magad,akkor a fiúkat először nem az fogja érdekelni,hogy milyen a zenei stílusod. viszont később érdekesnek fogják találni. :)
18/F
Nekem a válaszaid alapján elég pózernak tűnsz, bocsi. Olyan mintha divatból csinálnád, hogy te más vagy. Én alapból rosszul vagyok attól a kifejezéstől, hogy alternatív, mármint így stílusra értve. Sokszor megkapom, hogy alteros, meg művészlélek(?) vagyok, olyanoktól akik nem is ismernek, csak azért mert nem követem a divatot. Én mindig kikérem magamnak, hogy én se egyik se másik nem vagyok, csak úgy öltözök ahogy nekem tetszik, azt hallgatok ami nekem tetszik, és azt olvasok ami nekem tetszik. Amúgy bárkire rá lehetne mondani, hogy alter, aki kicsit más. Az meg már alapból nem alter, aki tudatosan az akar lenni, illetve máshogy öltözködni. Az pózer. Mint aki nagy Quimby rajongó mert hallotta a Most múlik pontosant, vagy a kedvence a 30Y mert ismeri a Bogozd kit.
Uhh, jól eljöttem az eredeti kérdéstől, bocsi nem feltétlenül rád értettem az előzőt, csak a válaszaid alapján kicsit olyannak tűntél. Mégegyszer bocsi, ha tévedtem. Amúgy a legtöbb fiúnak nem jön be, de ezekkel ne törődj, mert valószínűleg neked sem a vasalt vagy zselézett hajú, enyhén homoszexuálisnak tűnő fiúk tetszenek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!