Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy álltok az alternatív...

Hogy álltok az alternatív stílusú lányokkal?

Figyelt kérdés
Én alteros vagyok és igazából érdekelne, hogy ez a fiúknak bejön-e. Most mondanám, hogy nem így se-úgyse fogok megváltozni, de azért érdekel a véleményetek.
2012. ápr. 30. 21:50
1 2
 11/12 anonim válasza:

Amiket leírtál azalpján kicsit sem vagy pózer, örülök, hogy válaszoltál, csak most olyan sokan vannak olyanok pl Szegeden akiknek hirtelen a Vad Fruttik lett a kedvence, mert volt a majálison, és ismerik a Lehetek én ist, és az olyan bosszantó tud lenni, hogy év elején fogalmuk se volt róla, hogy mi az, most meg ők a legnagyobb rajongók... Amúgy az viszont olyan jó, hogy ha a szüleid is ilyenek, mert így több helyre tudsz eljutni, kivéve ha pesti vagy, mert én pl csak így tutdam elmenni vidékről a Quimbyre novemerben.

amúgy hány éves vagy?

2012. máj. 4. 15:40
 12/12 A kérdező kommentje:

Bocsánat a kései válasz miatt!

15 vagyok még csak. Amúgy valóban jó ez a szülős dolog, mert szoktunk menni fesztiválozni meg stb. és azért mégiscsak ott van anya, ha kell, de nem ellenőrizget és oda megyek ahova akarok és azokkal akikkel akarok. És nem vagyok pesti.

2012. máj. 7. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!