Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert nehezitik meg a szuleim...

Miert nehezitik meg a szuleim az eletemet, az eselyeimet a jovoben?

Figyelt kérdés
Anyagilag sem tamogatnak ugy ahogyan azt kellene, mar eleg koran dolgoztam. Erzelmileg egyaltalan, apukam elhagyta anyukamat, majd lett egy neveloapam, aki erzelmileg es fizikaliag is bantott, mai napig nem kedvel. Anyam nem egy odaado tipus, semmi dolga egesz nap, de ertem nem tenne semmit, korulotte forog a vilag. Az elmult 3honapban abbahagytam a dolgozast, a tanulas miatt. Most ugy nez ki, hogy bekerulok itthon az orszag legerosebb egyetemere, egy nagyon nehez szakra, ami igenyelni fogja maximalis teljesitokepessegemet. Emelett nem fogok tudni dolgozni, se magamra fozni, es a csaladom miatt rengeteg maganeleti problemaval kuzdok. Hasonlo emberek mit tudnak mondani? Nulla tamogatassal hogyan lehet karriert epiteni? Mi a megoldas? Mi a kovetkezo, amit megtehetek? Van par ember, akikre felnezek, mert megcsinaltak nehez korulmenyek kozott is.

2019. jún. 3. 23:36
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Tudom off topic, es oda az anonimitasnak, de remelem kapok meg valaszt.
2019. jún. 5. 20:41
 12/12 Riki miller ***** válasza:
tarts ki hidd ell megéri hitelt fel venni ha tanulsz is nem hagyod abba...lessz idő mikor a szüleid szorulnak majd segítségre
2019. jún. 6. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!