Ti nem utáljátok, mikor kérdeztek valamit, de nem a kérdésre válszolnak, hanem valami másba kötnek bele?
Figyelt kérdés
2019. máj. 31. 16:43
11/16 A kérdező kommentje:
Maga a kritika amúgy nem. Elmondjam mi zavar? Nagyon nehéz lesz kitalálni. Várjál... Az, hogy nem a kérdésre válaszolt senki.
Jujj, megerőltető volt.
2019. máj. 31. 17:42
12/16 anonim válasza:
Egyik kérdésembe sem kötött bele semmit.
Van amikor hülyeség a kérdés, vagy látszik, hogy trollkodás esetleg értelmetlen halandzsa az egész. Én azokat sem értem akik inkább kiírnak valamit, mint hogy megnézzék a neten. És itt nem az összetettebb vagy gondolkodást igénylő dolgokra gondolok, hanem az olyanokra, hogy mittomén, éjjelnappali-e a debreceni tesco...
13/16 anonim válasza:
Most látom az eredeti kérdésed :D Jesszus. Amúgy vannak esetek amikor a nemegyértelmű válasz is egyértelmű. Kérdezted hülyeség lenne-e, írták, hogy el se kezdd ezt írni. Magyarul, igen oltári hülyeség lenne.
14/16 A kérdező kommentje:
Konkrétan a történet lényege most csak annyi, hogy van egy lány meg egy x évvel idősebb pasas, aki kicsi kora óta ismeri a lányt és a lány majd valamikor elmondja neki, hogy szereti, de a pali meg azt, hogy nem lehet köztük semmi. Most teljesen mindegy hány évesek és hogyan meg mikor mondja el neki. Ők pedig ezt tartották hülyeségnek és nem azt, hogy hülyeség lenne, ha ő lenne az apa.
2019. máj. 31. 18:02
15/16 anonim válasza:
IRL ez kb fordítva történt meg. Apám egy jó barátját tökre kedveltem kislányként. Aztán anyám otthagyta apám, összejött ezzel a baráttal, amikor én tini voltam (és nyilván anyám rángatott magával). Aztán szétmentek és éltem tovább anyámmal, vidéken. Egy nap abban a városban kaptam munkát, ahol ez a bizonyos barát lakott, és mivel kapcsolatban maradt anyámmal meg velem is (kibékültek, de nem jöttek újra össze, haverok voltak) így végül is megengedte, hogy visszaköltözzek hozzá és onnan járjak munkába. Néhány hónappal később fel akart szedni ez a pasas, akit amúgy apámként szerettem és tiszteltem és erről nyilván ő is tudott, hogy így érzek iránta. Egészen addig a pillanatig, míg kifejtette, hogy szívesen ágyba bújna velem. Rögtön hazaköltöztem, és mindennemű kapcsolatot megszakítottam ezzel a perverz állattal. Emberünk "csak" 20 évvel öregebb nálam, nem gáz.
16/16 anonim válasza:
Szerintem csináld azt, hogy írd meg, ahogy szeretnéd, csak nyugodtan, szard le mások véleményét. Majd mikor kész, kérd ki egy olyan ember véleményét, akiben maximálisan megbízol és tudod, hogy őszinte lesz veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!