Ti nem utáljátok, mikor kérdeztek valamit, de nem a kérdésre válszolnak, hanem valami másba kötnek bele?
De én nem írtam ilyet a homlokomra, csak egy egyszerű kérdést tettem ki. De nagyon megerőltető lehet egy igent vagy nemet írni. Szerintem nem is ismerik ezt a két szót. 8 általános biztos megvan? Csak mert szerintem az ilyennek, aki nem tud megválaszolni egy kérdést, hanem másba köt bele, annak nem hiszem.
Mármint most nem rád gondolok.
Aw, ez kedves pedig már majdnem magamra vettem. :D
Na de nézd milyen rendessé teszel itt a szép szavaiddal, válaszolok komolyan is:
Attól függ, mibe kötnek bele. Szoktam én is kötekedni, ha az illetőn tökéletesen látszik, hogy a kérdésnek valójában max annyi értelme van, hogy figyelmet akart, vagy hisztizni/picsogni egy sort. Normális kérdésre viszont normálisan válaszolok is. Viszont a kérdések nagyobb hányada messze távol áll a normális, értelmes kérdésektől.
A kedvencem továbbra is a "hogyanszerezzekbarátokatmagányosvagyok" százötvennégyezredik verziója (csak ebben a hónapban) meg az, amit kb 30 mp kiguglizni. Ezektől a falnak megyek és nem, nincs már elég tolerancia bennem, hogy el tudjak menni ezek mellett anyázás nélkül. Mert ha ők feltehetnek hülye kérdést, hát én meg kiengedhetem a fáradt gőzt egy anonim oldalon. A kollégáimat mégse küldhetem el a halálba, habár néha azt is meg szoktam tenni, de jobb azért élőben felvenni a "kijövök mindenkivel" álarcot. Hasznos és kifizetődő, érdekjópofizás. Mind ezt csináljuk. Viszont itt ugyan milyen előnyöm lesz abból, ha valaki olyannal vagyok kedves, akivel nem akarok az lenni? Pontosan - semmilyen.
Mindenki teszi, amit tud és akar. Ebbe pedig beletartozik a kevésbé kedves emberek részéről a napi stressz levezetése. (:
Ez az oldal nagyjából erről szól, az utóbbi fél évben biztosan.
Nem mellesleg ismerősi körökben ha szóba kerül bármiért a gyakori, mindenki úgy reagál rá, hogy "Ú csak azt ne..." . Az itteni válaszokat már jó érzésű ember komolyan se veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!