Melyik kategóriában vagytok a legaktívabbak? Vagy helyezésileg, vagy ha inkognitóban akartok maradni, melyik témában kérdeztek-válaszoltok legtöbbször?
Emberek,szex,politika.
Ezèrt is vagyok màr mèlyen lepontozva mert megírtam az őszinte vèlemènyem a kèrdèsekhez,vàlaszokhoz ès gondoltàk megbüntiznek azzal,hogy kapok egy piros kezet.
Ettől mèg jól alszom amièrt kevès a pontszàmom.
Itt nem szabad őszintènek lenni,mert harapnak.
Itt azt szeretik ha hazudok,szèpet írok ès akkor csendben vannak.
Felnőtt párkapcsolatok, Emberek. Mindkettőn a toplista első oldalán vagyok. Meg is lepett.
És egyetértek veletek. Sajnálom, hogy arról szól a pontozás, hogy a szép szövegekre röpködnek a zöldek, de a korrekt és reális válaszokra sorban a pirosak. Mindegy, ilyen ez az oldal.
Az első helyen az emberek kategória áll, második a közoktatás, aztán elenyésző hozzászólásaimmal a sport és politika kategóriákat gyarapítom.
Jó 6-7 éve sport, és fogyókúra kat.-ban van voltam a legaktívabb.
Politikában túl sok a kiskorú vagy a beszűkült látásmódú elvtelen butuska ember, ezért szeretem kerülni azt a közeget.
Viszonylag azért magas a pontszámom, mert mindig törekszem azt az elvet követni, hogy a kérdés mindig hasznos, hisz a kérdezőben felmerült és válaszokat keres. Ha nehéz is, mert a kérdező úgy gondolja, hogy 10k-s fekete sereg képes volna lerohanni Oroszországot és az USA-t is, valamint ezen álláspontjától nem lehet eltántorítani, ilyenkor legszívesebben becsöngetnék hozzá, és szétverném a fejét a billentyűzetével, akkor is próbálok hasznos válaszokkal szolgálni.
Igyekszem néha csendőrködni is, a kérdésre egyáltalán nem válaszolókat, beszólogatókat jelenteni, ezzel is jobb hellyé tenni a netsztyeppét.
Jó hát! Mondjuk nem tudom, ki húzta le a válaszod, én mindenkinek zöldet nyomtam.
Köszi neked is!
Tessék, az előbb 56%-ban volt hasznos a válaszod, most 75. Nem igazán értem. :) Visszanéztem a kérdéseimre, ennyit nem ugorhat egy "hasznostól". Fene se érti ezt. :D
Utolsónak szántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!