Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik kategóriában vagytok a...

Melyik kategóriában vagytok a legaktívabbak? Vagy helyezésileg, vagy ha inkognitóban akartok maradni, melyik témában kérdeztek-válaszoltok legtöbbször?

Figyelt kérdés
Én pl. itt, az Emberek kategóriában, a Családi kapcsolatokban, Egészség (első a listámban) és az Ételek, italok-ban.

2018. jún. 16. 00:31
 1/10 anonim ***** válasza:
66%

Emberek,szex,politika.

Ezèrt is vagyok màr mèlyen lepontozva mert megírtam az őszinte vèlemènyem a kèrdèsekhez,vàlaszokhoz ès gondoltàk megbüntiznek azzal,hogy kapok egy piros kezet.

Ettől mèg jól alszom amièrt kevès a pontszàmom.

Itt nem szabad őszintènek lenni,mert harapnak.

Itt azt szeretik ha hazudok,szèpet írok ès akkor csendben vannak.

2018. jún. 16. 01:01
 2/10 A kérdező kommentje:
Nehogy azt gondold, hogy más kategóriában nem ugyanez megy! Valaki, akinek több regisztrációja van, és épp frusztrált, fogja magát és végigszánt mindenkin. Tök mindegy, mit ír. Azt se gondold, hogy én nem nyitom ki a szám, ha egyértelműen hazudik a kérdező, vagy felhúzza az agyamat a primitívségével. Simán beszólok. Utálom az igazságtalanságot, aminek általában hangot is adok. :)
2018. jún. 16. 01:17
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

Felnőtt párkapcsolatok, Emberek. Mindkettőn a toplista első oldalán vagyok. Meg is lepett.

És egyetértek veletek. Sajnálom, hogy arról szól a pontozás, hogy a szép szövegekre röpködnek a zöldek, de a korrekt és reális válaszokra sorban a pirosak. Mindegy, ilyen ez az oldal.

2018. jún. 16. 01:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Sok éve itt vagyok,eleinte csak a párkapcsolatokat néztem,érzelmi dolgok érdekeltek.Jelen pillanatban kezdem megutálni a felnőtt kategóriát,mert tele van tini kérdéseknek tűnő ugyanolyan kérdésekkel,hiába bigyeszti oda hogy pl. 18/L,simán látszik hogy kb.14 éves.Elvétve ha látok igazi problémákat.Kezdek róla leszokni.Régebben szerettem a családi kategóriát,de az is tele lett tinik nyűglődéseivel,olyan általános dolgokkal hogy nem bírom anyámat,apámat,testvéremet,és sokszor pitiáner dolgokról van szó,vagy utálom anyósom-apósom,ritka már itt is a komoly gondokról szóló kérdés,nem is nézem.Úgyhogy néha bekukkantok a főzés témakörbe,meg inkább az emberek kategóriába,nagy ritkán az állatokhoz,a többi nem érdekel.
2018. jún. 16. 01:55
 5/10 Todboy ***** válasza:

Az első helyen az emberek kategória áll, második a közoktatás, aztán elenyésző hozzászólásaimmal a sport és politika kategóriákat gyarapítom.

Jó 6-7 éve sport, és fogyókúra kat.-ban van voltam a legaktívabb.

Politikában túl sok a kiskorú vagy a beszűkült látásmódú elvtelen butuska ember, ezért szeretem kerülni azt a közeget.

Viszonylag azért magas a pontszámom, mert mindig törekszem azt az elvet követni, hogy a kérdés mindig hasznos, hisz a kérdezőben felmerült és válaszokat keres. Ha nehéz is, mert a kérdező úgy gondolja, hogy 10k-s fekete sereg képes volna lerohanni Oroszországot és az USA-t is, valamint ezen álláspontjától nem lehet eltántorítani, ilyenkor legszívesebben becsöngetnék hozzá, és szétverném a fejét a billentyűzetével, akkor is próbálok hasznos válaszokkal szolgálni.

Igyekszem néha csendőrködni is, a kérdésre egyáltalán nem válaszolókat, beszólogatókat jelenteni, ezzel is jobb hellyé tenni a netsztyeppét.

2018. jún. 16. 08:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt párkapcsolatok, Gyerekvállalás, üzlet, pénzügyek
2018. jún. 16. 11:23
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
Ami jól megy: "Emberek". Ami gyatrán megy: "Szexualitás, Felnőtt párkapcsolatok". Köztesen megy: "Kultúra", "Közlekedés"
2018. jún. 16. 13:04
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
Kultúra és közösségben 13. vagyok. :) Az jó? Embereknél 27. Aztan jön a szórakozás és a tudomány, azokban sokszázadik vagyok.
2018. jún. 16. 21:22
 9/10 A kérdező kommentje:

Jó hát! Mondjuk nem tudom, ki húzta le a válaszod, én mindenkinek zöldet nyomtam.

Köszi neked is!

2018. jún. 17. 14:37
 10/10 A kérdező kommentje:

Tessék, az előbb 56%-ban volt hasznos a válaszod, most 75. Nem igazán értem. :) Visszanéztem a kérdéseimre, ennyit nem ugorhat egy "hasznostól". Fene se érti ezt. :D

Utolsónak szántam.

2018. jún. 17. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!