Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megérintett a dunai hajóbaleset?

Megérintett a dunai hajóbaleset?

Figyelt kérdés
Mit juttatott eszedbe?
2019. máj. 30. 11:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

De miért nem jelzett a nagyobb

hajó kapitánya a kisebbnek, h előzni szeretne ?

2019. jún. 5. 20:24
 12/13 anonim válasza:
Engem megérintett! Az emberek már csak ilyenek, ha baj van akkor kezdenek gondolkodni, hogy mi lehetett a baj.. A szabályokat be kell tartani, és az ilyen tragédiákat meg lehet előzni. Na meg az jutott az eszembe, hogy mit csináltam volna, ha szemtanúja lettem volna a balesetnek mert ugye segíteni nem sokat tudtam volna. Sajnálom őket nagyon!!!
2019. jún. 5. 23:48
 13/13 anonim válasza:

#11 Hát ez a kérdés sok mindenkiben felmerült azóta.

Többek között az aznap éjjel a Dunán hajózó többi kapitány is azt nyilatkozta, hogy nem lépett kapcsolatba a rádión a balesetben érintett két kapitány a baleset előtt.

Engem eléggé megérintett amúgy a baleset, hogy a kérdésre is válaszoljak.

Borzasztó, hogy még végig is tudjuk nézni a videókon, ahogy a fedélzeten lévő emberek a vízbe esnek.

Leginkább a magyar kapitányt sajnálom, akinek esélye sem volt a túlélésre. De a többieknek sem volt túl sok.

Igazából semmit nem juttatott eszembe. Csak mostantól már mindig másként fogok nézni az ilyen hajós kirándulásokra.

2019. jún. 13. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!