Megérintett a dunai hajóbaleset?
Sajnálom őket.
Lehet, hogy emiatt érzéketlen vagyok, de főként azt a 4 embert sajnálom, akik munka miatt voltak a hajón (személyzet + idegenvezetők) A Viking kapitányát is sajnálom, akár hibázott, akár nem.
Kíváncsi leszek, mit derítenek ki a körülményekről (mert még sok részlet van, amit már a hatóságok már tudnak vagy még kideríthető), és hány áldozatot, mikor, hol találnak meg.
Talán az a részlet érintett meg a legjobban, hogy már a szerbek is keresik a szerencsétleneket...
Én is nagyon sajnálom ami történt.
Láttam a felvételt róla, és a kapitány volt a hibás . Behajtott a nagyobb hajó elé, ezzel több mint 20 ember halálát okozva. Ha túléli remélem megbüntetik.
De különben mindenkit sajnálok aki rajta utazott..
Igen, én sírtam amikor először olvastam a hírekben.
Bár engem a vizi és a légikatasztrófák nagyon meg tudnak érinteni, nem tudom hogy miért...
Engem nagyon megérintett, rengeteget gondolok rájuk és ha Budapesten élnék, biztosan vittem volna virágot és mécsest a dél-koreai nagykövetség elé. Szörnyű, hogy mit kellett átéljenek a túlélők és hogyan kellett meghalniuk az elhunytaknak.
Eszembe jutott, hogy tavaly én is hajóztam a Dunán és minden évben hajózok valahol, főleg a Balatonon és bármikor történhet tragédia. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!