Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Anime hatása, szomorú?

Anime hatása, szomorú?

Figyelt kérdés

Most inkább az otakukhoz szólok ☺️

Nagyon kevés ismerősöm van, aki anime kedvelő :( és ez annyira szomorúvá tesz, hogy nincs kivel kibeszélnem egy/több animét :(

Nemrég megnéztem a Hunter × Hunter animét. Még régebben elkezdtem nézni, de valami miatt nem néztem végig.

Annyira jó anime, igazából az anime vége felé, csak bőgtem :( annyira megérintett.

De most olyan ürességet érzek, mindha valami hiányozna, de nem tudom, hogy mi...

Ti is éreztetek már ilyen érzést egy anime végig nézése után?

Ilyen érzés fogott el a Nana, nem szégyellem a Kilari után is :D

A Hunter × Hunter tudom, hogy nincs befejezve, de annyira zavaró, hogy ennyi megválaszolatlan kérdés van :O

Annyira idegesít, hogy nem találok egy normális befejezéssel rendelkező animét :(

Esetleg ti tudjátok, hogy mi ez az érzés?

Vagy valami infót a Hunter × Hunter kapcsán?

Tudom, hogy angol/japán oldalakon megkapom a választ(habár nem vagyok benne biztos :D), de nem értem, főleg a japánt, kicsit bonyolult :(

#anime #szomorú #megérintett
2019. márc. 25. 21:32
 1/5 anonim ***** válasza:
52%

A Hunter x Hunter szerintem is zseniális. De sajnos nem lesz folytatása, azt hiszem a mangája is szünetel, a lusta mangaka miatt.

Egyébként én az FMA-nál éreztem hasonlót, nem kimondottan ürességet, de azalatt a 64 rész alatt annyi minden történt benne, olyan érzésem volt, mintha egy külön életet éltem volna le.

2019. márc. 25. 21:50
 2/5 A kérdező kommentje:

Oh igen :) az FMA-is egy nagyszerű anime!

Amúgy nem igazán tudom körülírni, azt a különös érzést, nem kimondottan üresség, kicsi olyan mint, amikor enyhe depresszió keveredne valamilyen más érzéssel :D

2019. márc. 25. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A steins;gatet láttad? Mert nagyon ajánlom

Mert az szerintem az is tettszene neked. Egyébként szerintem is király a hxh és az fma.

És igen, ismerős ez az üres érzés. De akkor ismerkedj csoportokban, vagy írd ki ide, hogyha beszélni szeretnél róla

2019. márc. 26. 07:16
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem, még nem láttam, de megnézem :) és köszönöm.

Igeen, tényleg elképesztő anime.

2019. márc. 26. 07:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Persze, ismerem ezt, egy jó könyv is kiváltja belőlem, amikor vége és hirtelen nem tudok mit kezdeni az életemmel, de még más anime-t se kezdek el, mert valahogy nem tetszik semmi, és üresnek érzem magam tőle.

Én most utoljára a Samurai Champloo után éreztem ezt. Nagyon jó anime volt.

2019. márc. 26. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!