Anime hatása, szomorú?
Most inkább az otakukhoz szólok ☺️
Nagyon kevés ismerősöm van, aki anime kedvelő :( és ez annyira szomorúvá tesz, hogy nincs kivel kibeszélnem egy/több animét :(
Nemrég megnéztem a Hunter × Hunter animét. Még régebben elkezdtem nézni, de valami miatt nem néztem végig.
Annyira jó anime, igazából az anime vége felé, csak bőgtem :( annyira megérintett.
De most olyan ürességet érzek, mindha valami hiányozna, de nem tudom, hogy mi...
Ti is éreztetek már ilyen érzést egy anime végig nézése után?
Ilyen érzés fogott el a Nana, nem szégyellem a Kilari után is :D
A Hunter × Hunter tudom, hogy nincs befejezve, de annyira zavaró, hogy ennyi megválaszolatlan kérdés van :O
Annyira idegesít, hogy nem találok egy normális befejezéssel rendelkező animét :(
Esetleg ti tudjátok, hogy mi ez az érzés?
Vagy valami infót a Hunter × Hunter kapcsán?
Tudom, hogy angol/japán oldalakon megkapom a választ(habár nem vagyok benne biztos :D), de nem értem, főleg a japánt, kicsit bonyolult :(
A Hunter x Hunter szerintem is zseniális. De sajnos nem lesz folytatása, azt hiszem a mangája is szünetel, a lusta mangaka miatt.
Egyébként én az FMA-nál éreztem hasonlót, nem kimondottan ürességet, de azalatt a 64 rész alatt annyi minden történt benne, olyan érzésem volt, mintha egy külön életet éltem volna le.
Oh igen :) az FMA-is egy nagyszerű anime!
Amúgy nem igazán tudom körülírni, azt a különös érzést, nem kimondottan üresség, kicsi olyan mint, amikor enyhe depresszió keveredne valamilyen más érzéssel :D
A steins;gatet láttad? Mert nagyon ajánlom
Mert az szerintem az is tettszene neked. Egyébként szerintem is király a hxh és az fma.
És igen, ismerős ez az üres érzés. De akkor ismerkedj csoportokban, vagy írd ki ide, hogyha beszélni szeretnél róla
Nem, még nem láttam, de megnézem :) és köszönöm.
Igeen, tényleg elképesztő anime.
Persze, ismerem ezt, egy jó könyv is kiváltja belőlem, amikor vége és hirtelen nem tudok mit kezdeni az életemmel, de még más anime-t se kezdek el, mert valahogy nem tetszik semmi, és üresnek érzem magam tőle.
Én most utoljára a Samurai Champloo után éreztem ezt. Nagyon jó anime volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!