Nagyon szomorú vagyok egy ideje?
Figyelt kérdés
Nem rég lett vége a kedvenc sorozatomnak, már 10 éves korom óta nézem (16 vagyok) és egyszerűen teljesen kiborultam nem nagyon vagyok ilyen szomorú srác és elég kevés dolgon akadok ki de ezen nagyon, és egyszerűen egy csomó ideje csak szomorú vagyok2017. jún. 11. 00:18
1/3 anonim válasza:
Mi a sorozat címe?Youtubon neten nezd ujra a részeket,sajnálom velem is volt ilyen ☹ .
2/3 A kérdező kommentje:
Park műsor.. tudom januárban lett vége, de még most is nagyon fájó..
2017. jún. 12. 20:35
3/3 anonim válasza:
Sorozat junkie pacsi :D Egy sorozat nagyon sok időt elvesz (tapasztalat), úgyhogy most, hogy végre megint van időd, kezdj el úgymond "értelmesebb" időtöltésbe, pl. tanulj, vagy sportolj, a sport amúgy is segít a kedélyállapotodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!