Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Valaki tud nekem mondani...

Kaori Miyazono kérdése:

Valaki tud nekem mondani szomorú romantikus animét?

Figyelt kérdés

Ha lehet akkor olyat amin sokat lehet bőgni. Mert imàdom a szívszaggató romantikus történeteket, es olyat ami nem 18+.

Előre is köszönöm.

2017. ápr. 28. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

-Orange

-Kimi no Na wa.

-Golden Time

-Hotarubi no Mori e

2017. ápr. 28. 19:36
 2/6 anonim ***** válasza:
18%

Hány éves vagy,

kérdező?

Az összes alábbi

szexmentes,

kamaszoknak is, felnőtteknek is való.

Egyébként depis, nyomasztó is jó? Én könnyen meghatódom, de az alábbi, egyrészes animén nem igazán sírtam, nyomasztó, depressziós kissé, mégis érzelemteli; kamaszszerelem, impresszionista gyönyörű grafikával, a méltán híres Makoto Shinkai-tól:

5 centimeters per second

Nézzük tovább...

Kashimashi:

shoujo ai, de heteronak is vehetjük (lelkileg) : nemcserés (gender bender).

Tele van érzelmekkel, lehet rajta bőgni, a végkifejlet relatív, hogy jó-e... már akinek... És léteznek specialokban alter befejezések, "másfajta happyend-del", pontosabban kiegészítő happy end-del.

! ENYHE spoilerveszély ! :

Ao Haru Ride

Ha jól emlékszem, nem igazán "ér célba" az Ao Haru Ride, viszont gyengédséggel teli kamaszszerelem, ez is nyomasztó, gondterhelt, depis, ezen tudtam bőgni.

2017. ápr. 28. 20:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Még eszembe jutott az

Itazura Na Kiss

De se az eredeti mangát nem olvastam,

se az animét nem láttam,

hanem a koreai (Playful Kiss) dorama változatot, ami romantikus vígjáték, mégis megkönnyeztem sokszor.

Állítólag nagy az átfedés, tehát az anime olyasmi, mint a koreai dorama változata.

Egy picit együgyű, butuska, de aranyos, romantikus lelkű lányról szól, aki beleszeret a gimi legokosabb és elvileg legjóképűbb diákjába, az utóbbi tsundere, mérhetetlenül nagyképű, beképzelt, lekezelő pöts... látszólag. Vagy talán annyira mégse...? ;)

Hogy, hogy nem, a lány és apja háza természeti katasztrófa hatására összedől, így hát a lány apjának barátja fogadja be őket - akinek a fia... természetesen az a fiú, akibe elérhetetlenül szerelmes... Így hát a fiú kénytelen elfogadni lakótársául azt a lányt, akit a háta közepére se kíván.

A lány persze kitartó, a végtelenségig bepróbálkozik a fiúnál, a maga esetlen, és cuki módján. :) A fiú meg rendre bunkózik vele. De meddig is...?

Happy end, vagy nem? ;) Ezt nem árulom el. :P

2017. ápr. 28. 20:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszike, amúgy 13 vagyok
2017. ápr. 28. 22:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Mert van olyan anime ami nem túl szalonképes, pl. Nana
2017. ápr. 28. 22:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Esetleg ha nem láttad még ajánlanám az

Ano hanat

És a

Full moon wo sagashitet

2019. aug. 26. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!