Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális vagyok, hogy az...

Normális vagyok, hogy az állatokat jobban sajnálom, mint az embereket?

Figyelt kérdés
Teljesen hidegen hagy, hogy a haverom hülye gyereke összetörte magát biciklivel, szintén nem érdekel, hogy akárhol meghaltak egy repülő-szerencsétlenségben 238-an. De sírni tudnék, mert elpusztult a kismacskánk, és az anya macska szomorú. Vagy lazán agyonlőnék mindenkit, akik pl kiskutyákat vernek.

#normális-ez?
2019. máj. 27. 14:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
34%
"A világot nem a rosszak teszik tönkre,hanem azok,akik tétlenül nézik,és nem tesznek semmit."-Albert Einstein.
2019. máj. 27. 16:02
 12/18 anonim ***** válasza:
40%
Az állat nem beszél vissza neked! Érthető hogy jobban szereted. Az emberi kapcsolatokba energiát kell fektetni. A másikat is meg kell hallgatni, mi több meg, kell érteni. Könnyebb az állatok felé húzni, ez egyértelmű.
2019. máj. 27. 16:28
 13/18 anonim ***** válasza:
80%
Kiskutyám védem nem az embereket
2019. máj. 27. 18:12
 14/18 anonim ***** válasza:
44%
Nem normális dolog, de általános. Ide vezet ez a teljes elszigetelődés és közöny ami ma megy. Egy állat élete soha nem lesz egyenértékű egy emberével. Mondom ezt úgy, hogy nekem is van kutyám és imádom.
2019. máj. 27. 18:30
 15/18 anonim ***** válasza:
69%
Így van, az állat soha nem lesz egyenértékű az emberrel. Mert egy állat önszántából sosem lenne gonosz, míg az ember igen. Ennyiben különbek nálunk az állatok.
2019. máj. 27. 19:59
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Hogyan tudna gonosz lenni, ha egyszer nincs olyan tudata mint nekünk? Ők ösztönből cselekszenek. Ezért nem lehetnek soha egyenértékűek velünk.
2019. máj. 27. 20:27
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is teljesen normális vagy, én is pont így vagyok vele, amikor meglátom egy állatkínzásos posztot vagy pl.hallom a híradóba hogy elpusztultak állatok, nagyon szomorú és dühös leszek, ugyanakkor ha pl.egy balesetről olvasok vagy hallok pl.van ahol öt ember is meghalt, az teljesen hidegen hagy.Ha érzéketlen vagyok, ha nem, én így érzek, nem tehetek róla.
2019. máj. 28. 00:41
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon nem normális. Szeretem az állatokat, olyan fajtákat is, amikre a nagy közönség fujjong, mert nem "cuki".

Sokan divatból nyomják ezt, mert mennek a trendi gondolkodás után, lásd az "utálom az összes embört", pedig csak szegények nem nőttek fel/fejlődtek az életre.

Senkit nem szeretnék megbàntani, sem gyűlöletet kelteni, csak elszomorít a helyzetük ès ha már egy olvasót is elgondolkodtat, már megérte.

Tudnék közhelyes kérdéseketis feltenni, de az úgyis veszekedésbe fulladna.

2019. máj. 30. 05:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!