Az embereket vagy az állatokat tartjátok többre?
Az embereket.
Szeretem az állatokat, de azért legyünk ésszerűek, ha választanom kell hogy egy ember vagy mondjuk egy kutya haljon meg akkor egyértelműen a kutya húzza a rövidebbet.
Bírom az állatokat, de ha reálisan vesszük, egy ember élete sokkal többet ér.
Osztom a véleményt, miszerint egy ember élete többet ér.
Az első válaszadó pedig ne általánosságban beszéljen, az a normális, hogy szereted a munkád és előbbre jutsz vele.
Érdekes hallgatni, mikor a macskákat istenítik, közben a legnagyobb ösztönlények a Földön... mit lehet mondani egy olyan állatfajtára, amelyik kandúrja egy anyamacska kölykeit megöli, hogy vele újra párosodjon?
A macska a leghűségesebb állat elvileg, mégis elhagy, ha máshol épp finomabb kaját kap.
De utálom őket :D
Fene tudja, az emberek is állatok és az állatok is tudnak barbár ember módjára viselkedni.
Az állatok is megviccelik, vagy szívatják egymást. A fiókák kilökik egymást a fészekből, megölik a saját testvérüket a saját túlélésük érdekében. Az állatok is ölnek időnként hobbiból.
Vagy például vannak darazsak, amik a szarvasbogárba teszik a petéjüket. Megbénítják az élő bogarat és a benne kikelő lárvák szép lassan élve felzabálják belülről a bogarat.
Emberből lassan 8 milliárd van a földön.
Melyik élőlényből van még ennyi?
Lassan többen leszünk, mint a szúnyogok.
Jópár állatfaj a kihalás szélére került az ember hibájából.
Meg volt adva nekik is a lehetőség, hogy olyan értelmesek legyenek, mint az ember.
Nekik nem jött össze, az ember kiírtja mindet.
Én ha tehetném megmenteném az összes állatot a földön.
Az állatgyűlölőknek meg valami pszichiátriai kötelező képzést indítanék, ahol újraértelmezhetnék az életüket.
Hogy miért utálják az állatokat?
Azt a pár darabot is, ami még él ezen a földön?
Nem értem...
Az állatokat, egyértelműen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!