Miért nem sajnálom az embereket de az állatokat viszont igen?
Sok videót láttam mikor több ember ver egy másikat, vagy Colombiai rendőrök kínoznak valakit. Ha bika felöklel valakit bikafuttatáskor annak örülök és még el is mosolyodom.
De ha állatok történik ilyesmi megkínozzák és hasonló még el is sírom magam.
26/f
"Viszont ha téged agyonverve látnálak az útszélén még rád is köpnék ezek után."
Mennyire beteg vagy te szegény pára!
Sajnos, ma sokan vannak így. Szociálisan érzéketlenek, baj van a lelkivilágukkal. Általában rosszak az emberi kapcsolataik, azt viszont nem látják be, hogy ebben ők a legnagyobb hibásak.
Én is szeretem az állatokat, de nem helyezem az emberek fölé.
köszönöm hogy itt a név nélküliek is olyan jól ismernek pl engem és tudják milyenek az emberi kapcsolataim illetve a párkapcsolatom! :)
amúgy Kibédi Ervint idézek, mindent elmond helyettem erről:
"Tudom, hogy sok más baj is van e korban;
Éhség, betegség, nyomor, háború,
A boldog gyermek kevés a világon
S még mindig nagyon sok a szomorú.
Hát munkálkodj az emberek jólétén
és sorsuk majd biztosan földerül.
De ne menj el a hű állatok mellett,
ne hagyd el őket érzéketlenül.
Bizony, ha nem tudod megérteni
egy kóbor kutya halódó nyögését,
Óh, mondd meg nekem; akkor hogyan tudnád
enyhíteni az ember szenvedését."
azaz hogy mondhatja magát valaki nyitottnak a kiszolgáltatottak segítése felé, ha a legkiszolgáltatottabbak hangját meg sem hallja?
"ès persze ha már valaki nem úgy gondolja ahogy egyes egyedek máris a másik a beteg ;)"
Kedves 6-os, azt is figyelembe vetted, hogy a kérdező konkrétan kiírta, hogy leköpne és lehugyozna egy árok szélén fekvő agyonvert embert? Csak azóta gondolom a moderátorok közbe léptek már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!