Szerintetek is a kismamákra minden körülmény között tekintettel kell lenni?
Nem kell minden körülmények között tekintettel lenni a kismamákra, vannak köztük is bunkók. Csak mert valaki képes kihordani egy gyereket, nem fog többet érni a szava másoknál.
Tömegközlekedésen, ha látok egy kismamát, és nem vagyok rosszul, átadom a helyem, de nem mindig állok fel, mert van, amikor én sem tudok stabilan kapaszkodni, olyankor meg ülök, kifizetem a teljes árú bérletet, tud udvarias lenni más is.
A hideg-meleg kérdés minden munkahelyen előfordul, főleg, ha nem egységes az egy helyiségben dolgozók véleménye. Nekem a csípőmre gyógyszert kell szednem, és gyógytornáztatom, mert a légkondi megártott neki ruhán keresztül, munkahelyen meg tömegközlekedésen így együtt. Most nem dolgozom együtt jegesmedvékkel, aminek örülök, de ez nem változtat a tényen, hogy a baloldalam mozgása kötöttebb és időnként elkezd nagyon fájni, ez pedig nem pár nap alatt gyógyul, hanem akár több év is lehet (ha egyáltalán meggyógyulhat végleg). Tehát a hideggel nem árt vigyázni, ha van légkondi, azt meg megfelelően, szabályosan kell használni, mert olyan problémákat okozhatnak, mint ami nekem kialakult. Ha a többség fázik, akkor alkalmazkodjon az, akinek melege van. Ha jegesmedvék vannak többen, akkor kabát, kesztyű... (amúgy dolgoztam már így, de csak mert télen elromlott a kazán annak a cégnek az ipari parkjában, szóval az egész telepen nem volt fűtés, hát nem volt kellemes, pokrócokba tekertük magunkat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!