Szerintetek is a kismamákra minden körülmény között tekintettel kell lenni?
Félretéve a kismama-témát, ilyen esetekben szerintem ahhoz érdemes igazodni, akinek melege van. A fázós fel tud venni plusz ruhát, de a meleg elől nem lehet a végtelenségig vetkőzni.
Ráadásul kifejezetten fázós vagyok, de még így is rosszul vagyok az ilyen kényszeres ablakcsukogatóktól, nehogy még a végén legyen oxigén...
Ebben az esetben nem. Nem fogok megfagyni senki miatt sem.
Más esetben pl. igen, átadom a helyet, segítek, hogy ne kelljen cipekednie. De nem fogok egész nap hidegben ülni. Húzzon ő nyári felsőt, ruhát, amiben nincs melege.
Dehogy kell. Miért lennének már fontosabbak egy ember igényei, mint a többségé?
Ha a többség fázik, akkor ablak becsuk.
Milyen "többség"? A kérdésben egyes számban van szó az idősebb kolleganőről, aki fázik. Szóval 1 vs 1. Kinek a problémáján könnyebb segíteni? Bőven a fázáson, felkap egy pulcsit és kész.
Egyébként sincs már hideg kint, épp a kitárt ablak mellett ülök egész nap pólóban, és még melegem is van. (BP)
Ja, és a hidegtől senki nem lesz beteg, max hipotermiás bizonyos körülmények között.
8: Nem elég egy pulcsit felkapni. Attól még fázik pl. a kezem, nem tudok rendesen gépelni. Ennyi erőből lehet mondani, hogy dolgozzon a másik nyári ruhában, ha melege van már most.
Nálunk szerencsére nincs ilyen vita, senki sem akarja kinyitni az ablakot, mert a forgalom és a por zavar mindenkit. :)
Én nyári ruhában vagyok, és így is melegem lenne csukott ablaknál. Ennél jobban hova vetkőzhetnék? Öltözni meg bárhova lehet. 15 fokban nehogy lefagyjon már a kezed... :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!