Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiatlanság - ki lehet-e...

Férfiatlanság - ki lehet-e ebből "nevelni"?

Figyelt kérdés

Nagyon érzékeny, sírós a barátom. Ha pl a rádióban hall egy érzelmes számot, rögtön pityereg.

Naív, mindenkiről a jót feltételezi. Sokan hülyének nézik. Egyszer írogatott neki egy "haverja", lehülyézte, mindenféle idiótának elhordta. Szerinte viszont csak ilyen a faszi humorérzéke. Visszaírtam helyette, elküldtem az anyjába. Utána rájött, hogy igazam volt, tényleg komolyan gondolta amiket írt.

Magyarul nem áll ki magáért. Több ilyen helyzet volt már, ezt csak példaként írtam.

Amikor hülyének nézik, akkor sokszor csak bólogat, és még ő kér elnézést/köszöni meg az illetőnek. Nem érzékeli a helyzetet.

Legutóbb egy étteremben voltunk, az utánunk álló pasi bevágta hogy látja szeretünk enni, meg is látszik rajtunk. Nevetett, a barátom semmit se szólt, ő is nevetett egyet, elfordult.

Vissza akartam szólni, de így, hogy még ő is csak nevetett... (amúgy nem vagyok kövér, s-es ruhákat hordok, de elég sértő volt.)

Folyton ígéri, hogy meg fog változni, de nem így látom..

Szerintetek van-e rá esély, hogy változzon?

Hogyan tudnám segíteni a változást?

Szeretném ha kiállna magáért, és azért jól esne ha néha mellettem is..

2019. máj. 15. 17:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
42%

# 15

Honnan tudod mi a srác végzettsége mit dolgozik stb ?

Már egyből a "babérokat" emlegeted vagyis a pénzt mondjuk ki őszintén.

Nem voltam coachnál és pszichologikusnál.

A pszichologust eredményesnek tartom ha olyan a probléma...de az ilyen gagyi coachokat meg könyveket és egyéb lehúzásokat felejtsd már el kérlek ne ajánlgasd másoknak se.

2019. máj. 16. 13:07
 22/25 anonim ***** válasza:
27%

#21.

Őszinte legyél,hány önfejlesztő,személyiségfejlesztő könyvet olvastál el eddig?

Nagyon őszintén.

Szerinted gagyi értem,szerinted kiírta a NincsTöbbéJófiú könyvet(No more mister nice guy)?

Egy amerikai pszichológus professzor Dr. Robert Glover,lehet jobban tudjtok nála a témát mint eegy kutató aki ezt a témát kutatta,ebben biztos vagyok. :)

Akkor meséld el mivel fejlessze magát egy ember?

Mivel tanuljon meg soft skillekről?

Mivel fejlődjön?

Meséld el milyen terved lenne rá,mit javasolnál egy ilyen embernek?

A babér nem csak a pénz hanem az egész életben.

Pl csajozásnál eleve a 95%-át bukja a lehetőségeknek mert a nők FÉRFIT akarnak,lehet támadni de ezt NŐK is mondták mondják,ki is vannak,hogy mi ez a sok mai kisfiú.

Nem én mondtam megint leírom,ezt sok sok könyv,nőkkel beszélgetés,barátnőm is mondta elképesztő mennyi lúzer kisfiú van jóisten.

Plusz bármilyen lehetőséget egy ilyen srác bukni fog karrierben is,mert tutyi mutyi,tehát mindenki beletörli a lábát eltapossák megalázzák.

Mert aki nem fejlődik az visszafele fejlődik,stagnálás nincs, ráadásul információ robbanásos társadalom van,amit ma megtanulzál az már este kuka,amilyen ma voltál holnap már lópucu.

Warren Buffet: ,,Legjobb befektetés amit tehetsz az önmagadba legyen".

Gondolom akkor ő is gagyi,meg minden ilyen sikers ember gondolata,igaz?

Nem ajánlok könyvet jó,coach se jó szerinted.

Akkor mond el,mivel fejlessze magát egy ilyen ember,komolyan érdekel,mi a terved rá.

2019. máj. 16. 13:37
 23/25 anonim ***** válasza:

Egyet se olvastam el mert nem hiszek benne és nem is fogok.

De már nincs kedvem neked gépelni mert idióta vagy.

Azért remélem a kérdező leírja majd a történet "végét".

2019. máj. 16. 19:12
 24/25 anonim ***** válasza:
33%

Ha már személyeskedsz hülygyerek én is tudok.

Érdekes kibújsz a válaszadás elől,én tényekkel szépen levezettem neked,idiótázni ennyit tudsz kisgyerek látod.

Normális hangnemben írtam neked.

De mit is várok egy átlag magyartól, nem baj nem én küzködök nő hiánnyal ha már itt tartunk.

De mondom állj bele írd le te mit tennél a fejlődésért mit javasolnál.

Vagy kibújsz a felelősség allól?

Az a legkönnyebb.

2019. máj. 16. 19:18
 25/25 anonim ***** válasza:
Több mint egy év telt el, de kedves #24-es, abszolút nem értem, miért pontoztak le folyton! Én felpontoztalak, mert maximálisan igazad van. Én nő vagyok, és tényleg minden nő egy igazi, nagybetűs FÉRFIRA vágyik. Nem az agresszív fajtára, hanem a klasszikusra, nem egy nevelendő kisgyerekre, pl. amilyen a kérdező pasija is lehet. Az én barátom is elég határozatlan sok mindenben, sajnos...ha többet olvasna, vagy nem bántódna meg rajta, odaadnám neki ezeket a könyveket, vagy legalább ajánlanám, de eddig is alig tudtam rávenni arra, hogy olvasson. :(
2020. dec. 10. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!