Férfiatlanság - ki lehet-e ebből "nevelni"?
Nagyon érzékeny, sírós a barátom. Ha pl a rádióban hall egy érzelmes számot, rögtön pityereg.
Naív, mindenkiről a jót feltételezi. Sokan hülyének nézik. Egyszer írogatott neki egy "haverja", lehülyézte, mindenféle idiótának elhordta. Szerinte viszont csak ilyen a faszi humorérzéke. Visszaírtam helyette, elküldtem az anyjába. Utána rájött, hogy igazam volt, tényleg komolyan gondolta amiket írt.
Magyarul nem áll ki magáért. Több ilyen helyzet volt már, ezt csak példaként írtam.
Amikor hülyének nézik, akkor sokszor csak bólogat, és még ő kér elnézést/köszöni meg az illetőnek. Nem érzékeli a helyzetet.
Legutóbb egy étteremben voltunk, az utánunk álló pasi bevágta hogy látja szeretünk enni, meg is látszik rajtunk. Nevetett, a barátom semmit se szólt, ő is nevetett egyet, elfordult.
Vissza akartam szólni, de így, hogy még ő is csak nevetett... (amúgy nem vagyok kövér, s-es ruhákat hordok, de elég sértő volt.)
Folyton ígéri, hogy meg fog változni, de nem így látom..
Szerintetek van-e rá esély, hogy változzon?
Hogyan tudnám segíteni a változást?
Szeretném ha kiállna magáért, és azért jól esne ha néha mellettem is..
Csemegézz innen,EZEKET ADD ODA NEKI:
1. [link]
2. Csernus Férfi
3. Osho Férfi
4. Aztán van egy piros könyv ami arról szól,hogy mi kell a nőknek
Plusz a ,,jófiú szindrómáról"
Ez egy pszichológiai fogalom,félresiklott nevelés,amiért az anyja a felelős sajnos meg az apja,hogy a fia egy lúzer csicska(bocsi de így van).
Meg zavard el pszichológushoz és coachhoz.
Változhat de muszáj terelgetni.
Hiába pontozgat le a brigád.
Kérdezzetek meg NŐKET,hogy milyen férfira vágynak.
Nyugodtan mert én rengeteget kutattam a témát meg rengeteg cikket olvastam el,plusz,hogyan működtessem az életem.
Kérdező mond meg neki,hogy ezeket olvassa el,hogy FÉRFI akr lenni és ha azt akarja,hogy végre felnéz rá meg az életbe ne egy életből felmentett emberke legyen.
"Amikor megismerkedtünk önállónak mutatta magát, függetlennek."
Mutatta magát. Tehát már akkor se volt önálló, csak annak mutatta magát, te is tudod.
"Nem láttam rajta hogy ilyen."
Persze, mert szerelmes voltál.
"Miután lefeküdtünk, akkor mutatta meg milyen igaziból."
Elsietted. Miután lefeküdtetek, csak akkor kezdted igazán megismerni. Fordítva kellett volna.
"Szerencsére "leszakítottam a csöcsről", pár hónap alatt, de ezek a dolgok viszont maradtak."
Akkor mi benne a szerencse? Egyébként meg nem úgy látom, hogy valóban sikerült volna leszakítanod...
"Azért ragaszkodnék hozzá, mert első kapcsolatom."
Mindegy, hogy hányadik kapcsolat, az a helyzet, hogy ő ilyen. Így kell? Ha így nem kell, lépj. Ne őhozzá ragaszkodj, hanem ahhoz, hogy olyan valakit akarj megtalálni, aki mellett egy életen át is kitartasz majd. Ha már most tudod, hogy ő nem ilyen, saját magadat is becsapod, ha azt hiszed, majd megváltozik. Nem. Ő ilyen. Így kell szeretni. Vagy mást keresni.
"Nagyon megbántam."
Tehát boldogtalan vagy. És ehhez ragaszkodsz? A boldogtalansághoz?
"Amúgy idősebb is nálam 8 évvel."
Ennek semmi jelentősége.
"Nem kellett volna másnak mutatnia magát az elején."
Nem kell áttolni rá a felelősséget: kettőn áll a vásár. Neked nem kellett volna már akkor ágyba ugrani vele, amikor még azt se tudtad, hogy valójában milyen.
"Lehet, hogy pszichológus segítene."
Csak abban segítene, hogy belásd, ennek így nincs értelme...
"Szerintem amúgy az anyja miatt lett ilyen."
Megint csak hárítod a felelősséget. A te életed!
# 11
Látatlanba ítélsz el egy olyan ember aki nem ismersz.
Lehet ő alapból ilyen.
Nem tudom hány éves a pasi de ilyen gagyi coachok meg pszihomókusok nem fognak segíteni csak lehúznak pénzzel.
Egy igazi apai vagy jó haveri/baráti segítség kell neki.
Az pedig hogy a kérdezőhöz nem illik ez a srác az 100% nem is tudom minek húzza az időt.
14-es nem igaz,mindenki TUd VÁLTOZNI,hidd el magamról tudom.
Nem húznak le ez is tévedés.
Voltál már te coachnál vagy pszichológusnál?
Őszintén?
De akkor egy ilyen pali mit csináljon?
Ebbe az életbe neki nem terem babér akkor,maradjon így?
Ebben az életben egy dolog állandó a változás,és folyamatosan változnunk kell megállás nélkül.
Nem akarom bántani csak sok sok önfejlesztő könyv,meg pszichológiai könyvek hatása látom mik a bajok az emberrel.
De mondom kérdezzetek meg NŐKET milyen férfit akarnak maguk mellé,mert én sokkal beszélgettem nagyon.
Nem is neked kell utolsò,van pàrom.
Az lehet csak bàrmelyik nőt akit ismerek ugyanezt mondanà egy kisfiú soha nem kellene nekik max barátnak.
Mègis utolsò nem annak a tìpusnak àll a zàszló vagyis nem ő fog èrvènyesülni.
Olvass utàna jòfiù szindròma.
# 15
Ki nem sza rja le hogy te milyen férfit akarsz ? :D
Mindenki keresse meg a magához valót.Az pedig hogy a kérdezőhöz nem illik ez a férfi az nyilvánvaló.
Kicsit úgy jön le az írásodból hogy szerinted minden férfi ilyen mint a kérdező leírása.
Igen meglehet változtatni ha az alap természete nem ilyen.De ehhez ismerni kéne az adott személyt...na mind1 nem ez a lényeg.
Hanem az hogy a te coachos hülyeséged nem ér semmit ez kb olyan kategória mint a Szabó Péter féle motivációk.
A kérdezőnek meg még mindig azt ajánlom hogy szakítson mert nyivánvaló hogy neki nem ilyen társ kell.Ennyi nem kell túl ragozni a "igaz szerelmet meg lilaködöt" képzelte be magának a leányzó.
Nem jött be ez van.
Nem fog megváltozni - vigasztaljon a tudat, hogy az emberek többsége ilyen (sok ismerősöm van, aki huszonévesen is az anyján lóg, és önállóan felmosni sem tud...)
Amúgy tudom mit érzel, én határozott, magabiztos vagyok - egyszer volt egy barátnőm, az a fajta, akinek ha a gyerekét háborúba vinnék, ő ott helyben baltával verné szét a sorozótisztet... erőt és magabiztosságot adott, úgy éreztem legyőzhetetlenek vagyunk (ezt senki más mellett nem éreztem).
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!