Nagyon sok olyan kérdést tesznek fel ezen az oldalon olyannal kapcsolatban is, amit gyorsan meg lehetne tudni a googlen, vagy épp nem fórunozóktól, hanem orvostól kellene valakinek megkérdeznie. Mit gondoltok erről?
Pl.: Az orovosra azt tudom mondani, hogy van az a probléma amivel nem érdemes zargatni.
Vagy ha olyan is a probléma soka úgy gondolják, hogy itt feltesznek egy kérdést hogy felmérjék a probléma sűrgősségét, hogy akkor mi hamarabb elkéne menniük az orvoshoz vagy rá ér jövöhét pénteken, mert akkor ér rá igazan.
A googleözhető kérdésre meg ... sokan nem tudják használni igazán a googlet.
Én mérnökinformatikus hallgató vagyok. Kb 10 éves koromóta használom ezt a keresőt és kb mindent megtalálok, de anyukám a mai napig a google.comra fel megy és beírja, hogy "facebook.com", rámegy a keresésre és úgy jelentkezik be a facebookba...
Szóval nem mindenki tudja használni.
Meg sokszor van hogy nem csak a googlözhető tényre vagy kíváncsi, hanem kicsit emberi tapasztalatra vagy véleményre az adott dologról.
Vagy csak unatkozol és azért rakodki a kérdést, mert ha már itt vagy ezen az oldalon mért ne kérdezd meg?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!