Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 30 körüli nők! Mi az első,...

30 körüli nők! Mi az első, ami beugrik egy olyan 30 körüli férfiról, akinek nincs Facebookja, Instagramja, semmi ilyen közösségi oldala?

Figyelt kérdés
Egyszerűen rühelli az ilyesmit. Csak messengere van. Rühell telefonálni is, ha értelmetlen locsogás van, messengeren sincs fent mindig.
2019. máj. 13. 22:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
20 éve még nem sok embernek volt mobilja, ma már az óvodásnak is van. 10 éve még nem sok embernek volt fészbúkja, ma már az óvodásnak is van.
2019. máj. 14. 17:17
 12/14 Zsombi55 ***** válasza:

Majdnem ez vagyok én és még 30 sem.

Fb van de nem használom, csevegést csak azért, hogy beszéljek vagy teljen az idő rühellem és inkább személyesen vagy írásban társalgok mint telefonon. Mit mond ez rólam?

2019. máj. 14. 17:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Azért nem facebook olok, mert sok a dinka rajta kivétel mindig van. csaló, rabló pedofil... stb.

Enélkül is tudom, hogy ronda vagyok. Nem sokat segítene rajtam a média. Amilyenek a mai fiatalok inkább kihagyom a facebookot. (Régen se voltak jobbak fiatalok, de ma már még annyira tisztelik a másikat főleg a neten).

Vigyázz mit osztasz egy rossz gomb aztán jönnek lejárató támadó kritikák. Könnyen öngyilkosságba menekülhetsz. Én nem, de más talán igen. Nem akarom megosztani épp mit csinálok stb. szerintem nevetséges, amit fészbukkon művelnek. Egy normális ember lehet az illető, aki nem használ ilyet.

2019. máj. 14. 23:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Persze lehet értelmesen is használni ezt.
2019. máj. 14. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!