Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 30 körüli nők! Mi az első,...

30 körüli nők! Mi az első, ami beugrik egy olyan 30 körüli férfiról, akinek nincs Facebookja, Instagramja, semmi ilyen közösségi oldala?

Figyelt kérdés
Egyszerűen rühelli az ilyesmit. Csak messengere van. Rühell telefonálni is, ha értelmetlen locsogás van, messengeren sincs fent mindig.
2019. máj. 13. 22:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Exem ilyen volt, szóval olyasmi típusú ember ugrik be, mint ő - normális, nem magamutgató, nem online élő ember (és nem emiatt lett vége).
2019. máj. 13. 22:15
 2/14 A kérdező kommentje:
Hány évesek vagytok, #1? Mi miatt lett vége?
2019. máj. 13. 22:24
 3/14 anonim ***** válasza:
42%

Eléggé komplexusos ember lehet.

Azok vergődnek ennyit a Facebookon meg tesznek fel róla kérdést.

Gyerekes, komplexusos, béna.

Ez a 3 legjobb szó, tapasztalataim szerint.

2019. máj. 13. 22:28
 4/14 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Idén leszek 30, ő 35 múlt. Tavaly novemberben szakítottunk. Sok minden összejött, leginkább szerintem az, hogy bizonyos életmódbeli dolgokban annyira elkezdtünk különbözni, hogy már kínszenvedés volt együtt élni. A magam részéről engem leginkább az zavart, hogy kb. mindenre tök motiválatlan lett, nem lehetett vele semmi programot szervezni, mert legszívesebben otthon ült volna mindig, hétköznap este 9re már annyira elfáradt, hogy bealudt, én meg mentem volna moziba, színházba, koncertre. A szexet is elég más gyakorisággal kívántuk.

2019. máj. 13. 22:52
 5/14 A kérdező kommentje:

#3: mi abban a komexusosság, gyerekesség, benasag, ha valaki nem azonosul ezekkel a szutyok oldalakkal? Mesélj már!

81%, világos. Köszi.

2019. máj. 13. 23:03
 6/14 anonim ***** válasza:
57%

Nézz magadra, látszik, hogy te magad is egy ilyen ember vagy.

Kössz, nem.

2019. máj. 13. 23:13
 7/14 A kérdező kommentje:
Milyen ember? Ismersz személyesen? 😂 Te gyászkeret. A saját frusztrációdat vetíted rám.
2019. máj. 13. 23:14
 8/14 anonim ***** válasza:
53%
Nekem sincs. Talán még szóba is állnék vele, ha érdekelnének még az emberek. Talán egy fokkal értelmesebb lehet az átlagnál, de nem feltétlen látnék ebbe sokat - kb ennyi a véleményem.
2019. máj. 14. 00:20
 9/14 anonim ***** válasza:
63%
Nekem erről azok jutnak eszembe, akik "nem néznek tévét" -aztan kiderül, h mégiscsak megnéznek ezt-azt, meg "nem esznek húst" - de a csirkemellsonka az belefér stb. Ma már nagyobb megerőltetés NEM facebookozni, mint fent lenni, csomó eseményről nem értesül az ember, mert kinek van kedve emailt írni annak az egy szerencsétlenneky aki nincs fent, mikor a másik 30 meg fent van. Nekem ez jutott erről eszembe.
2019. máj. 14. 00:26
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha olyan ember, hogy csak nem csinálja, az nem ad hozzá vagy vesz el tőle semmit. Ha folyamat gyűlölködik, akkor az negatív.
2019. máj. 14. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!