30 körüli nők! Mi az első, ami beugrik egy olyan 30 körüli férfiról, akinek nincs Facebookja, Instagramja, semmi ilyen közösségi oldala?
Eléggé komplexusos ember lehet.
Azok vergődnek ennyit a Facebookon meg tesznek fel róla kérdést.
Gyerekes, komplexusos, béna.
Ez a 3 legjobb szó, tapasztalataim szerint.
1. vagyok
Idén leszek 30, ő 35 múlt. Tavaly novemberben szakítottunk. Sok minden összejött, leginkább szerintem az, hogy bizonyos életmódbeli dolgokban annyira elkezdtünk különbözni, hogy már kínszenvedés volt együtt élni. A magam részéről engem leginkább az zavart, hogy kb. mindenre tök motiválatlan lett, nem lehetett vele semmi programot szervezni, mert legszívesebben otthon ült volna mindig, hétköznap este 9re már annyira elfáradt, hogy bealudt, én meg mentem volna moziba, színházba, koncertre. A szexet is elég más gyakorisággal kívántuk.
#3: mi abban a komexusosság, gyerekesség, benasag, ha valaki nem azonosul ezekkel a szutyok oldalakkal? Mesélj már!
81%, világos. Köszi.
Nézz magadra, látszik, hogy te magad is egy ilyen ember vagy.
Kössz, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!