Miért várják el már az összes munkahelyen, hogy úgy nézzen ki az ember, mint egy topmodell?
Holnap megyek állásinterjúra és kicsit tartok tőle. Egészségügyis vagyok, most egy magánklinikán lévő állást pályáztam meg. Megnéztem a -remélhetőleg- jövendő munkatársaimat és mindegyik szilikoncicis cicababa.
Én nagyon sokat adok magamra,de alapból szerintem nem lennék szép...és biztos vagyok benne,hogy kinézet alapján fognak dönteni.
Annyira nem érzem fair-nek ezt az egészet,hogy az előnytelenebb kinézetűeknek sokkal nehezebb párt találni naaaa de a mai világba még munkát is(?!), mert az számít ki tetszik a főorvosúrnak, hiába a képzettség,tudás,gyakorlat,referencia...
Hogy lépjek túl ezen szerintetek, hogy holnap nagy önbizalommal tudjak menni...?
Valamint aki kevésbé néz ki jól, hogy tudja elfogadni, hogy aki szép, annak minden egyszerűbb?
Persze, sztem egyébként biztos kedvesek a lányok.
Akkor lehet velem van a baj,hogy így gondolkodom?
Én sajnos mostanában mindenhol ezt tapasztalom,hogy elvárt a tökéletes külső...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!