Szerintetek sem volt szép ez a kijelentés a barátomtól?
Tényleg nem volt szép, de szerintem nem kell emiatt a barátodat savazni.
Gondolj bele hogy milyen lehet kisgyermekként elveszíteni anyukádat. Épp elég baja van ezzel kapcsolatban... nem hiszem hogy szívtelen, lehet hogy csak nem tudja szépen megfogalmazni a gondolatait. Talán csak optimistán akarta kihozni, vagy azt jelezni feléd finoman hogy rossz neki látni milyen jó neked hogy van anyukád és ezzel traktálod.
Igen, bunkóság amit mondott de szerintem nem kellene megkövezni ezért, inkább próbálj együttérezni vele.
(Ugye cserepes virágot vettél? A vágott elhervad 5-éig :D)
Cserepeset vettem nyugi :D
Lehet hogy ên vagyok a hülye. De ha ên éreznêm azt, hogy rossz h más vehet mêg neki virágot- akkor ezt mondanám ki és nem ekkora badarságot. Persze a férfiak és nők mások.. Férfiak takargatják az érzéseiket...de minek. Ên szeretek nyìlt és őszinte lenni, lányként. Meg eleve félreérthető volt a kijelentése. Biztos nem ìgyvfogalmaztam volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!