Rátok mennyire jellemző, hogy kedvesebbek vagytok a szép emberekkel?
Arra gondoltam, hogy sokan úgy tényleg úgy kezelik a szépséget, mintha Érdem volna. Alapból figyelmesebbek, elnézőbbek a szép emberekkel, a csúnyábbaknak jobban felróják a hiányosságokat, kinézetben, munkában, mindenben. Szívesebben barátkoznak szép emberekkel, nyitottabbak feléjük, bármilyen hiba miatt kevésbé hordják le őket, könnyebben észreveszik azok előnyös tulajdonságait, és a rosszakról kevésbé vesznek tudomást. Könnyebben kapnak meg állásokat, és nem feltétlen csak a topmodell szakmában... Mintha a 'szépeknek' alapból járna sokminden, ami a kevésbé szerencsésebbeknek aligha...
Persze, nyilván azért kérdezem, mert frusztrált szerencsétlen vagyok, akinek nincs párja, de tényleg érdekel.
Első válaszra írtam, iróniának szántam, de valószínűleg akkor én értettem félre, bocsi.
Persze, felszínesek az emberek, de csak ez az oka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!